2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا خب وقتی زن جوان میگیرن باید تاوان خیانت هم بدن

چجوری راضی شد هم ط

لاقت بده هم مهریتو کامل بده؟ نگفت طلاقت نمیدم تا نبخشی؟ راز موفقیتت چی بود😁

بهترین اتفاق زندگیم اینه که دیگه نیستی.کاش خدا یه برنامه بزاره دیگه کلا نبینمت😅
آخه چه هدف و آرزویی؟من دیپلم زبان دارم.شنا بلدم.لیسانی دارم.کامپیوتر بلدم.رانندگی ۱۰ساله بلدم.از نظر ...

هدف همون چیزاییه که از پس علایق برمیاد !! وقتی خودت همه راهارو بستی ...!! بعدشم مگه هدف فقط درسه ! بعد اینکه دنیاتو محدود نکن که دیگه انگار همچی تمومه ! سعی کن اول خوب فک کنی ! بعد هم خوش بگذرونی !!  انرژی افکار تو عمل تاثیر میذاره !! بازم میگما ! کار راحتی اصلا نیست ! اما این شرایطیه که برات هست و بلاخره خوب بگذرونیش یا بد میگذره ! لطفا . لطفا .. لطفا ..یکم به آرامشت و خوشحالیت اهمیت بده! چون در آینده  تاثیرشو میبینی !!❤❤ من دارم مثال عینیشو میبینم که بهت میگم عزیزم ❤❤ از چیزای کوچیک شروع کن مثلا کتاب خوندن !! مثلا قدم زدن !! و ...

من اگر نیکم اگر بد؛ تو برو خود را باش ..😎👏🏻
هدف همون چیزاییه که از پس علایق برمیاد !! وقتی خودت همه راهارو بستی ...!! بعدشم مگه هدف فقط درسه ! ب ...

میشه بیشتر راهنماییم کنی؟خب مثلا کتاب فقط رمان علاقه که زیاد میخونم .

منم در شرف جدایی ام،  از دنیای بعد طلاق، با خبر شدن فامیل و نیش و کنایه دوست و آشنا میترسم. اما میدونم این زندگی هم دیگه ارزش جنگیدن نداره. متاسفانه با اینکه پدرم ورشکست کرده اما بهم پشت دادن و الان یه ماهه دارم اینجا زندگی میکنم. دوست داشتم برم دانشگاه ولی شرایط خانوادم اوکی نیس ترجیح میدم بعد طلاق برم سر کار. شاید خیلی مسخره ب نظر بیاد ک از الان دارم ب این قضیه فکر میکنم..... اما امیدوارم یه آدم با خانواده و مرررررررررد و با شرایط،  مالی خوبی برام بیاد ک ب اون احمق بفهمونم لیاقت من بیشتر از تو بود. من بودم ک پای همه چیزت موندم وساختم الان غرور برت داشته ک چه خری هستی ک واسه من ناز میکنی. باورتان نمیشه از 13 سالگی برا من اومدن و رد شنیدن تا بلاخره تو 14 سالگی اینقدر واسطه فرستادن تا پدرم راضی شد نه مالی نداره نه مردانگی. فقط قیافه داره ک اونم بدرد دوس دختراش میخوره واسه من ارزشی نداره. 9 سال تحمل کردم اما دیگع بریدم. بره ب درک 

فقط میخام خدا بهم ثابت کنه خدایی شو

برام دعا کنید 

گفت مهریهرو ببخشم ک توافقی طلاقم و بده حالا داره دبه میکنه ک اینقدر برو دادگاه تا موهات رنگ دندون ات سفید بشه

آدم بی لیاقت و بیشعور و نمیشه هیچ جوره باهاش کنار اومد

فقط توکلم ب خوداست❤️

خدایا شاکرم بخاطر داده و نداده ات🙏
میشه بیشتر راهنماییم کنی؟خب مثلا کتاب فقط رمان علاقه که زیاد میخونم .

خب از همون شروع کن 😍 رمانایی که دوسشون داری ! برو بیرون .. حتی شده نیم ساعت بدون فکر پیاده روی کن و اطرافو نگاه کن.. تو فضای سبز ..!  چیزی که حالتو خوب میکنه اصلا نباید حتما بر پایه اصول باشه ( مثه ارشد و درس و ...)! سعی کن فقط کاراییو انجام بدی که حس خوبی بهت میدن ! مثه گردش با دوستا..حتی تغیر تو دکور خونه یا اتاقت !! هررچی و هرچی که باعث میشه حس تازه بگیری !!باعث میشه یه حال خوب حتی کوچیک تو دلت بوجود بیاد !! اون دیگه بستگی به علایقت داره !!! حتی اصن یه ربع هم که شده پاشو برقص(😍😅) !! وررش خیلی خوبه مخصوصا 👌👌❤

من اگر نیکم اگر بد؛ تو برو خود را باش ..😎👏🏻
سلام  عیدیتون مبارک گفتم اینو بگم شاید مفید باشه براتون درسته طلاق گرفتن خوب نیست ولی یه جاه ...

سلام.عیدتون مبارک.منم 5سال باهاش زندگی کردم.هرکاری کردم نشد که نشد.مرد زندگی نشد

دلش که پیشت نباشه,براش بمیری هم فایده نداره....😢😢😢😢
منم در شرف جدایی ام،  از دنیای بعد طلاق، با خبر شدن فامیل و نیش و کنایه دوست و آشنا میترسم. اما ...

منم بعداز 5سال دارم طلاق میگیرم.همون شب اولی که قهر کردم اومد خونه بابام هرچیز زناشویی که بین من و اون بود رو به خانوادم گفت.آبرومو برد.همه جا پشت سرم بد گفته.رفته خونه و حساب بانکیشو انتقال داره به اسم دیگران.آخرین کارش انتقال ماشین بود که فهمیدم و اومدم خونه بابام مهرمو گذاشتم اجرا.الان داره میترکه از حرص

دلش که پیشت نباشه,براش بمیری هم فایده نداره....😢😢😢😢