2777
2789
خیر  من متاسفانه مجردم

آخه زندگی تنهایی خیلی سخته. دیگه باید شوهر آدم یه جانور باشه که آدم بتونه خودشو راضی به طلاق کنه.

من خودم خیلی مشکلاتم زیاده تو زندگی. ولی هنوز نتونستم به طلاق راضی کنم خودمو. ولی خب سعی میکنم مستقل باشم.

شما از زندگی تنهایی راضی هستین؟

بدون اینکه بهشون بگم اجاره بگیرم رفتم برا خودم خونه گرفتم تو عمل انجام شده قرارشون دادم البته من ب د ...

ان شاء الله که خدا بهترینها رو بهتون بده 

احسنت به شما که تسلیم روزگار نشدین 

* با تشکر فراوان *

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه زندگی تنهایی خیلی سخته. دیگه باید شوهر آدم یه جانور باشه که آدم بتونه خودشو راضی به طلاق کنه. ...

نه راضی نیستم ولی شما نباید از طلاق بترسید و عمر و جوونی خودتون رو هدر بدین بخاطر مردی که لایق شما نیست 

* با تشکر فراوان *

من ۳سال خونه شوهرم تصمیم طلاق داشتم ولی خودش نمیدونست برا خودم پول جمع کردم ماشینو زدم ب اسمم چون میدونستم ب راحتی نمیتونم مهریه بگیرم اندازه ای که بتونم روپای خودم وایسم جمع کردم بعد توافقی جداشدم

وای خیلی دوران بدیه . خانوادت آزاد میزارن یا نه؟

خانواده م عاااااااالی هستن هیچ مشکلی ندارم از طرف خونواده م از همه لحاظ خوبن 

منتها من خودم با جدایی نمیتونم کنار بیام خیلی اذیتم هیچ حال خوبی ندارم هییییچ

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏
نه راضی نیستم ولی شما نباید از طلاق بترسید و عمر و جوونی خودتون رو هدر بدین بخاطر مردی که لایق شما ن ...

الهی یه بخت خوب نصیبتون بشه. عشق خیلی مهمه تو زندگی.

من و شوهرم عاشق هم نیستیم ولی خب من خییییلی محبت میکنم و عشق می ورزم. احساس میکنم روحم نیاز داره که ابراز علاقه کنه.

اصن نمیدونم واقعا دوسش دارم یا الکی برای راضی کردن روحم اینطوری میکنم.

خیلی به این چیزا فکر میکنم. ولی بازم دلم راضی نمیشه.

شوهر من پدر خیلی خوبیه. خیلی هوای پسرمو داره. منم سعی میکنم مادر خوبی باشم.

دلم نمیاد بچم بدون پدر یا مادر بمونه. 

خیلی ضربه میخوره. من تا کارد به استخونم نرسه طلاق نمیگیرم. بخاطر بچم و ترس از تنهایی.

الهی یه بخت خوب نصیبتون بشه. عشق خیلی مهمه تو زندگی. من و شوهرم عاشق هم نیستیم ولی خب من خییییلی مح ...

مرسی ممنونم ولی دیگه از من گذشت 

خیلی بده عشق یه طرفه 

واقعا حسودیم شد به شوهرتون

حیف قدر شما رو نمیدونه بخدا 

الحق که دنیا برعکسه

* با تشکر فراوان *
مرسی ممنونم ولی دیگه از من گذشت  خیلی بده عشق یه طرفه  واقعا حسودیم شد به شوهرتون حیف ق ...

برای من که دیگه اصلا مهم نیست. حس نمیکنم عاشقشم ولی خب بدون ابراز علاقه می میرم.

همینکه کسی هست که میتونم بدون ترس و گناه بهش محبت کنم خوبه.