2777
2789

سلام من دوباره برگشتم با یک تاپیک دیگه😂😍

میگم خانما شمایی که باردارین یا نی نی دارین 

اگه به عقب برگردین قبل بارداری تون چیکارا میکنین؟از آمادگی ها تا حتی تفریح کردن ها هرچی که باشه؟ یا چه کارایی نمیکنین؟

خانمهایی که باردار یا بچه دار نیستن بگن برنامشون چیه مثلاً برای یک سال قبل اقدام؟

درس میخوندم قبل نی نی چون الان نمیذاره خیلی سخته

یک نفر نان داشت اما بینوا دندان نداشت .....آن یکی بیچاره دندان داشت اما نان نداشت..... آنکه باور داشت روزی میرسد بیچاره بود..... آنکه در اموال دنیا غرق بود ایمان نداشت... دشت باور داشت گرگی در میان گله بود . .. گله باور داشت اما من نمیدانم چرا باور سگ چوپان نداشت...... یک نفر پالان خر را در میان خانه پنهان کرده بود..... آن یکی با بار خر میرفت و خر پالان نداشت... یک نفر فردوس را ارزان به مردم میفروخت.... نقشه ها کو داشت در پندار خود شیطان نداشت.. ....هر کجا دست نیازی بود بر سویی دراز..... رعیت بیچاره بخشش داشت اما خان نداشت.........

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطعا قبل از بارداری خودمو تقویت میکردم با ورزش و تغذیه.مخصوصا تقویت عضلات شکم.

و هم چنین در حین بارداری روغنی چیزی به پوست شکمم میزدم که پوست شکمم خراب نشه

اساتید محترم لطفا تا صحبتهای استارتر را در مورد هدف تاپیکی که ایجاد کرده نشنیدین الکی با دیدن عنوان تاپیک گزارش نزنید لطفا....کاربری قبلیییییییم😢😢😢

من کارای زیرو انجام دادم قبل بارداری الانم حسرتی به دلم نیست و راضی ام:

۱. چندسالی از زندگی م گذشت و به ثبات عاطفی و فکری و تقطه نظرات مشترک رسیدیم و یه جورایی اختلاف نظری بین مون نمونده بود که تنشی درست کنه واسه تربیت فرزندمون

۲. مسافرتهایی که با بچه نمیشه رفت رو رفتیم ولی البته اهمیت ش زیاد نیس ... ینی با بچه هم خیلییییبی میشه خوش گذروند بعدا ... نگران این مورد نباشید 

۳. پس انداز کافی کردیم تا بتونیم اجاره خونه ندیم و رهن کامل باشیم و دنبال وام مسکن رفتیم که تولد یکسالگی بچه مون شکر خدا خونه دار شدیم و ثبات مالی نسبی که این مورد هم بطور نسبی مهمه رعایت شه نه لزوما

۴. درسم تموم شد و تجربه کار کردن تخصصی رو داشتم و حس میکردم دیگه وقت مامان شدنه و خالی از ولع ِ در اجتماع بودن

۵. بیمه تکمیلی درست و حسابی برای کاور کردن هزینه های زایمان و بارداری یکسال قبل اقدام

۶. تستهای لازم قبل بارداری از ویتامین دی و آهن گرفته تا پادتن های سرخک و سرخجه و پاپ اسمیر و .....

۷. ورزش منظم در طی سالهای قبل اقدام برای سالم موندن 

۸. چکاپ کامل دندان و تعمیرات لازم

۹. اصلاح تغذیه در دوران اقدام تا کنون که دوساله شده پسرم و تا روز مرگم حتی

۱۰. انتخاب بیمارستان طرف قرارداد بیمه تکمیلی و سپس انتخاب دکتر مناسب در آن بیمارستان ....

۱۱. انتخاب نوع زایمان بر اساس رفرنس های پزشکی معتبر

۱۲. تزریق مقداری معنویت و آرامش به زندگی جهت تکمیل فداست مادر بودن

۱۳. ترک گناه برای تولید فرشته ای پاک 

۱۴. انتخاب رفرنسی روانشناسی برای تربیت فرزند

۱۵. نزدیکی 

۱۶. ترتیب دادن ارتباط دوستانه با خانواده ی خود و همسر برای کسب بیشترین محبت برای فرزند تازه واردم ....

تسلیم در برابر خلقتم و سختی های زن بودنم و پذیرش اینکه آن دختر باربی با موست شفاف قبلی نیستم اما یک مادرم ....

نام کاربری م، motherhood هست. 😊                 اسم پسرم هود نیست😏
من کارای زیرو انجام دادم قبل بارداری الانم حسرتی به دلم نیست و راضی ام: ۱. چندسالی از زندگی م گذشت ...

چقدر خوب افرین واقعا 

وقتی غصه های  یه نفرو تجربه نکردی براش نسخه ی  " صبر کن درسته میشه " نپیچ هر وقت جاش بودیو تونستی صبور باشی اون موقع حرفت قبوله   👌
من کارای زیرو انجام دادم قبل بارداری الانم حسرتی به دلم نیست و راضی ام: ۱. چندسالی از زندگی م گذشت ...

واقعا نمیدونم چی بگم؟ کامل و جامع و فوق العاده چقدر براتون خوشحالم که اینقدر از مادر بودنتون راضی و خوشحالین و حالتون با این خود جدیدتون خوبه. میتونم خواهش کنم رفرنس های روانشناسی مناسب برای دوره بارداری و تربیبت فرزندی که میشناسید بهم معرفی کنید؟ خیلی ممنونم

راستی میتونم بپرسم که چند سالتون بوده که مادر شدید؟

واقعا نمیدونم چی بگم؟ کامل و جامع و فوق العاده چقدر براتون خوشحالم که اینقدر از مادر بودنتون راضی و ...

یک سری مقالات انگلیسی هستند 

به زودی ترجمه شونو تاپیک میزنم

اگه درخواست دوستی بدید تاپیک ش رو میفرستمبراتون ...

موید باشید

نام کاربری م، motherhood هست. 😊                 اسم پسرم هود نیست😏