یه سوال مهم برام پیش اومده ک دلم میخواد هرکی ب اندازه ای ک میتونه کمکم کنه ی تجربه ای داره بهم بگه. اگه یه پسر و دختر عاقل ک مثلا یکیشون تهران و یکیشون شیراز باشه ، و اینم اضافه کنم نه اتفاقی بوده تماسشون ، مثل مزاحمت و اینا و نه سایت همسریابی بوده . چن وقت رابطه اشون فقط کاری بوده و بعد وقتی بیشتر همدیگرو میشناسن با هم رابطه ی عاطفی برقرار می کنند، این دو نفر میتونن بهم برسند ؟ چ مشکل هایی پیش رو دارند ؟ کسی اینجا ، تا حالا اینجوری ازدواج کرده ؟ بعد خانواده ی دختره هم سختگیر باشن .
سایت همسریابی چیه واقعا میرن اون تو ازدواج میکنن 🙄🙄🙄🙄
خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم دعا کنید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بنظرم هم سطح بودن مهمه و اینکه نزدیک خونواده خودت زندگی کنی دراینده
خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم دعا کنید
دوم اینکه هرجا برن اون یکی طرف احساس غربت داره و بنظرم جالب نیس
سوم اینکه بعضی خانواده ها ب شدت با ازدواج راه دور مخالفن
چهارم اینکه بنظرمن خوب نیس
پنجم اینکه ان شاالله دختر و پسرا همه خوشبخت بشن
❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤ (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷
واقعیه اونوقت ووای ما ک بعد کلی شناخت و اشنایی ازدواج کردیم کم میاریم چطوری با ی سایت ازدواج میکنننن
من راه دور ازدواج کردم از یک نظرهایی خوبه که از همه جا بی خبری در آرامش زندگی میکنی کسی هم ازت خبر نداره ..ولی خب تنهایی گاهی اذیتت میکنه مخصوصا وقتی بچه دار میشی خیلی دوس داری کسی پیش ت باشه کمک..ولی در کل خوبه من راضی ام
آرامبخش ها حافظه ام را پاک کرده اند ..اما دلم میگوید من کسی را بسیار دوست میداشتم...
سختگیری بابت راه دور باشه ک از الان مشکل داری اگر بابت پول و تحصیل و خانوادس ببین چطورن؟ اگر وابسته ب مامانت اینا نیستی راحت شهر غریب رو تحمل میکنی وگرنه خییییلی اذیت میشی.تو همه ازدواجا مشکل هست خدا بخواد حل میشه.فقط خوشبختی مهمه
دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️ همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹ 👈هدف اول ۷۵ 👈هدف دوم ۷۰ 👈 هدف سوم ۶۵ 👈هدف آخر ۵۵ 💪
خاک برسرم پس چراااسمش اهمسریالیه هخخخخخخخخ ووای از دست این ایرانیااا