2777
2789
عنوان

ازدواج های راه دوری

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 33 پست
سختگیری بابت راه دور باشه ک از الان مشکل داری اگر بابت پول و تحصیل و خانوادس ببین چطورن؟ اگر وابسته ...

واپ

وابسته ک هستم ولی اون شهر و طرف مقابلم کسایی ک هستند ک میتونم عاقبت بخیر بشم باهاشون. کسی ک همیشه تو دعاهام بوده . ک خدایا مردی سر راهم قرار بده ک باهاش بهت نزدیکتر بشم و بچه های صالحی بتونم تربیت کنم و عاقبت بخیر بشم 

دخترهمسایه ما به شهر دور ازدواج کرد آشنایی شونم مثل شمابود و عاشق هم بودن، معلومه خیلی سختشه ، الآنم گاهی اوقات استوری اینستا میذاره از غم غربت،،، هم خودش هم خانوادش خیلی اذیت هستن،یادمه اون روزی که برای عروسی رفت همه ناراحت بودن حتی ما که همسایشون بودیم

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خاک برسرم پس چراااسمش اهمسریالیه هخخخخخخخخ ووای از دست این ایرانیااا

اگه فهمیدی به منم بگو والا ملت دنبال چه چیزا هستن هر جور ادمی توش هست مجرد متاهل من مه خودم نرفتم از دوستام شنیدم

دیگر قوی شدم  میبینم میخندم    رد می شم  
دخترهمسایه ما به شهر دور ازدواج کرد آشنایی شونم مثل شمابود و عاشق هم بودن، معلومه خیلی سختشه ، الآنم ...

خب آخر میشه ماهی به بار اومد ک . وقتی ک ادم تو شهر خودش باشه ولی شوهرش خوب نباشه ک غریبتره

واقعیه اونوقت ووای ما ک بعد کلی شناخت و اشنایی ازدواج کردیم کم میاریم چطوری با ی سایت ازدواج میکنننن

این سایتا یه وسیله اس که فقط اشناشون میکنه همونجوری ازدواج نمیکنن که ، میرن معاشرت میکنن تو دنیای واقعی تحقیق میکنن

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
شاید راصی بشه اون بیاد شهر ما زندگی کنه . چون اونم شهر منو بیشتر دوست داره 

اگه اینجوری باشه خوبه، فقط بدیش اینه که خانواده شوهر میان چند روز چند روز خونه تون می مونن 😁😁

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

اونم دقیقا ماهی یبار میادو میره، توی ضمن عقدهم شرط کردن محل زندگی به انتخاب زوجه ، ولی آخرش بخاطرشغل شوهرش همونجا موندگار شد

ان شالله هرچی خیروصلاحته پیش بیاد، ولی دل پدرو مادرتو نرنجون

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.

ما هم راهمون خیلی دوره فعلا من شهر خودمم شوهرمم شهر دیگه مشغول کار بخاطر شرایط پسرم باید یکم دیگه صبر کنیم تا بیاد شهر خودمون . خونواده شوهرم سالی چند بار میان پیشم والا من مشکلی باهاشون ندارم تازه وقت استراحتمه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
واپ وابسته ک هستم ولی اون شهر و طرف مقابلم کسایی ک هستند ک میتونم عاقبت بخیر بشم باهاشون. کسی ک همی ...

وابستگی سخته البته اوایلش.ببین چطوریه دلت تنگ بشه اگر نتونه بیاد میذاره تو تنها بری ن اینکه بپرسی ازش چون الان یه حرف میزنن بعد یحرف دیگه البته همه اینجور نیستن.مثلا باید حالا دیگه فهمیده باشی شکاکه یا نه . خسیسه یا دست و دلباز اهل مسافرته یانه عصبیه یا نه

ابنارو میدونبستی 

چون الان داغی و دل بستی درست تصمیم بگیر من خودمم کسی بوده ک دل بستم ب یکی ک همه نظر عالی بود اون اهواز بود با اینکه دابسته مامانم بودم بازم میخلستم برم دیگه قسمت نشد الان بخودم میگم اگر میرفتم چطور تحمل میکردم.چون مریص بشی بچه دار بشی یا باید تنهایی کاراتو بکنی یا بری شهرتون یا اگر مادر همسر خوب باشه و توهم باهاش راحت اونا ازت پرستاری کنن.ولی بسوزه پدر عاشقی😄 چشا ادم ب حقایق بسته میشه.اگر خاستی بفهمی چطور. ادمیه از نظر خساست و عصبی و شکاکی بهم بگو بگمت ابنا خیلییی مهمه ک بعدا اذیت نشی وابستگی شاید بعدا خوب بشه وقتی همسری باهات باشه همهجوره مسافرت بری و اینا

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪