یه سوال مهم برام پیش اومده ک دلم میخواد هرکی ب اندازه ای ک میتونه کمکم کنه ی تجربه ای داره بهم بگه. اگه یه پسر و دختر عاقل ک مثلا یکیشون تهران و یکیشون شیراز باشه ، و اینم اضافه کنم نه اتفاقی بوده تماسشون ، مثل مزاحمت و اینا و نه سایت همسریابی بوده . چن وقت رابطه اشون فقط کاری بوده و بعد وقتی بیشتر همدیگرو میشناسن با هم رابطه ی عاطفی برقرار می کنند، این دو نفر میتونن بهم برسند ؟ چ مشکل هایی پیش رو دارند ؟ کسی اینجا ، تا حالا اینجوری ازدواج کرده ؟ بعد خانواده ی دختره هم سختگیر باشن .
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
واي واي بدترين و چندش ترين مرحله ، مهمانهاي چند روز و يک هفته اي هستش که شما به طرف حسي نداري و شما شايد بدت بياد ولي بايد ادا در بياري پذيرايي کني بشوري بزاري برداري جلوشون بشيني حرف بزني با شون و هزارتا چرت و پرت ديگه ، ميان پشت سرت حرف ميزنن و اين رفتارهاي زشت بسه يا ميخاي بگم ؟