2777
2789
عنوان

کسانی که تجربه کنکور🥳 دارین بشتابین کمک😨💕💕💕💕

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 55 پست
اره مرسی از راهنماییت🥳🥳🌹🌹🌹 درسم خوب بود تو ندرسه و اینا‌‌‌‌.....حالا یه ماه میخونم  کسی خب ...

همون اصلا ب کسی خبر نده چون هم بهت استرس میدن هم هی پیگیر نتیجت میشن 

مارو دور ننداز  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین میخوام تو این یه ماه زیست جانوری و انسانی و ۴فصل اخر پیش‌ . شیمی ۲+پیش۱ فیزیک  گرما نور ...

برنامت عالیه مهم اجراشه اگه واقعا میخوای بزار کنار همه چیو بکوببب شروع کن روزی ۱۰ ۱۲ ساعت بخون شیمی ۲ زیادو وقت گیره ها😞  فیزیکم پیش ۲ بخون به نظرم مباحث کم انتخاب کن زیاد بخونش که دیگه هرجور سوال اومد بزنی زیستم پیش بخونی فقط ۷ ۸ تا میزنی عمومیمم یادت نره

فکر کردن از روی تعصب ناشی از تربیت ذهنی است که فضایش را به اجاره افکار و باورهای دیگران داده است.
تصویب ورده بودن دیگه😨مرده شور قانوناشون رو ببرن...ازه از ۹۷ به اینور ادغام....واسه همین رتبه ها و ق ...

ببخشید منظور شما از ادغام ،کنکور نظام قدیم وجدید باهم بودنه

خواهرم همه ی دنیامه
ببخشید منظور شما از ادغام ،کنکور نظام قدیم وجدید باهم بودنه

نه...ادغام سهمیه داراای ۵درصدی و ۲۵در۱دی...یعنی شانس ۵درصدا خبلی زیاد میشه  و چون تعدادشونم بالاس رتبه های ما بیچاره ها که عادی هستیم بد میشه قبولیمونم سخت تره

سهمیه ایه که اونایی ک دارن با دزصدای خیلی خیلی کم  دانشگاه رشته عالی مثل پزشکی قبول میشن..😑

ن دیگ اینطوری هم نیس درصد پایینا قبول نمیشن من یه دوستی داشتم باباش ازاده بود دندون کرمانشا قبول شد با سهمیش با وجودی درسشم خوب بود قشنگ ما فک میکردیم کمه کم شیراز قبول میشه

مارو دور ننداز  
سهمیه ایه که اونایی ک دارن با دزصدای خیلی خیلی کم  دانشگاه رشته عالی مثل پزشکی قبول میشن..😑

آها ‌من کارنامه هارو میبینم حرص میخوریم طرف با زیست۲۵ درصد پزشکی قبول شده بعد من بدبخت باید پشت کنکور بمونم

خواهرم همه ی دنیامه
ن دیگ اینطوری هم نیس درصد پایینا قبول نمیشن من یه دوستی داشتم باباش ازاده بود دندون کرمانشا قبول شد ...

توروخدا میشه درباره اینادغام  سهمیه برا منم توضیح بدید؟

خواهرم همه ی دنیامه
نه...ادغام سهمیه داراای ۵درصدی و ۲۵در۱دی...یعنی شانس ۵درصدا خبلی زیاد میشه  و چون تعدادشونم بال ...

زمان ما رتبه سهمیه میومد مثلا میگفتن فلانی رتبه ۱۰ سهمیه شده بعد ظرفیت پذیرش دانشگاها برای عادیا بود ن سهمیه ها سهمیه ها ظرفیت جداگانه داشتن

الانم اینطوریه دیگ فک کنم؟؟؟ اگ اینطوریه رتبه اونا لطمه ای ب شما نمیزنه

مارو دور ننداز  
ن دیگ اینطوری هم نیس درصد پایینا قبول نمیشن من یه دوستی داشتم باباش ازاده بود دندون کرمانشا قبول شد ...

من کارنامه دیدم اختصاصیا زیر بیشت عمومی هم حدودا ۳۰ تا ۴۰...پزشکی قبول..‌برو تو سایتا کارنامه هاشو ببین... حتی ۵درصدیا تو قبولیش امسال به شدت به نفعشون بود