2777
2789
عنوان

کسانی که تجربه کنکور🥳 دارین بشتابین کمک😨💕💕💕💕

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 55 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله ضرر میزنه ب شدت

من۹۵ کنکور دادم و واقعا اینطور ک گفتم اون دوستم ک تجربی بود سهمیه زیادی داشت و درصداشم خیلی فرقی با بقیه نداشت ک دندون کرمانشاه قبول شد دیگ الانو نمیدونم البته اون سال سهمیه ۵ درصدی نبود هنوز

مارو دور ننداز  

[QUOTE=92607627]باورت میشه بخدا همسایه دوستم زیست ۸درصد پزشکی میخونه[/QUOTEمن که راضی نیستم وحلالم نمیکن کسی که بدبخت بخونه وکسی که نخونه باهم برابر باشن  من که ناراحتی اعصاب  گرفتم با کنکور دیگه هر سال یه دردسر تازس

خواهرم همه ی دنیامه
اره  الان شرایط بد شده به شدت...کلا  رقابت سهمیه دارا و پولداراس ماهم اون وسط ساندیس و کیک ...

😂 ولی دانشگاه اصلا مثل کنکور و دبیرستان نیس کسی ک استعدادشو داره خودشو میکشه بالا مطمئن باش حقتون پایمال نمیشه اگ کسی کشش پزشکی و یا هر رشته خوبو دانشگاه خوبیو نداشته باشه نمیتونه دووم بیاره مگ اینکه دانشگاه داغونی باشه ک ازونجا هم فارغ التحصیل درستو حسابی درنمیاد

مارو دور ننداز  
[QUOTE=92607627]باورت میشه بخدا همسایه دوستم زیست ۸درصد پزشکی میخونه[/QUOTEمن که راضی نیستم وحلالم ن ...

عزیزم با این تفکرات فقط خودتونو عذاب میدید مطمئن باش کسی ک کشش زیست دبیرستانرو نداشته باشه پزشکی روهم نمیتونه ادامه بده الکی ک نیس تو دانشگاه ما باوجودی ک دانشگاه مطرحیه خیلیا انصراف میدن باوجودی ک اکثرا یه چیزی داشتن ک اومدن

مارو دور ننداز  
😂😂😂ببین میخوام تو این یه ماه زیست جانوری و انسانی و ۴فصل اخر پیش‌ . شیمی ۲+پیش۱ فیزیک  گر ...

همینایی ک خودت گفتیو بخون خوبه هرچند زمان خیلی کمه واقعا

فیزیک۳ هم بخون خیلی راحته مخصوصا دوفصل اخر