2777
2789
عنوان

کسانی که تجربه کنکور🥳 دارین بشتابین کمک😨💕💕💕💕

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 55 پست
😁 سکوت میکنم ک این سکوت منطقی تره 😁 ازمون دادی ببینی سطحت چقدره ؟ اگر ده بیست میزنی بمون باهم شام ...

۹۹؟😥نههههه میخولم تو این یه ماه قبول بشم😬🙆‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی🥳🌹🌹🌹🌹💃

فدات گلی 🌹

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕
چزا...خب با عمومی خالی ک هیچی قبول نمیشم🙄😑😬 خودت کنکوری؟

خب تو این یه ماهم اختصاصی چیزی نمیشه خوند ولی اگه نظام قدیمی زیست پیش خیلی سوال پارسال ازش وامد بخون

فکر کردن از روی تعصب ناشی از تربیت ذهنی است که فضایش را به اجاره افکار و باورهای دیگران داده است.
😁😁😁 چقدر خوشم میاد ک عین خودمی ،چی بگم من الان اخه ، بگم چی بخون اخه اصلا زبانم قاصره بخدا

😂😂😂ببین میخوام تو این یه ماه زیست جانوری و انسانی و ۴فصل اخر پیش‌

.

شیمی ۲+پیش۱

فیزیک  گرما نور با ۳ تای اخر پیش

ریا1ی هم احتمال و امار و ماتریس و معادله درجه ۲😐

.

.وقت میشه؟؟؟

چی میخونی؟؟نه بابا درست که نشد هیچ سهمیه سیلم اضافه شد😬😐

ژنتیک آزاد تهران دوست دارم خوبه رشتش 

پارسالم سهمیه زلزله بود خواهر🤣🤣

فکر کردن از روی تعصب ناشی از تربیت ذهنی است که فضایش را به اجاره افکار و باورهای دیگران داده است.
خب تو این یه ماهم اختصاصی چیزی نمیشه خوند ولی اگه نظام قدیمی زیست پیش خیلی سوال پارسال ازش وامد بخون

ببین میخوام تو این یه ماه زیست جانوری و انسانی و ۴فصل اخر پیش‌

.

شیمی ۲+پیش۱

فیزیک  گرما نور با ۳ تای اخر پیش

ریا1ی هم احتمال و امار و ماتریس و معادله درجه ۲😐

عمومی ها هم هست البته😐🙆‍♀️ خیلی زیاده و وقت کم

میشه خوند اینا ک گفتم؟

😂😂😂ببین میخوام تو این یه ماه زیست جانوری و انسانی و ۴فصل اخر پیش‌ . شیمی ۲+پیش۱ فیزیک  گر ...

ببین وقت شدنش بکوب و شبانه روزی !! میشه ها ... ولی اینکه بتونی تستهای کنکور رو بزنی قول نمیدم.احتمالش خیلی کمه

خدایی اگ مخ اینشتین داشته باشی بخوای تو این مدت باقی مونده بخونیو خوب قبول شی

در ضمن کنکور تجربی درس خوندنو و سرعت زیاد میخواد حالا اگ ریاضی بودی باز یچیزی میشد

من نظرم اینه تعداد سوالای هر فصل تو هر درسی رو بررسی کن بعد فقط اون درسارو بصورت نکته بخون 

زمینو حتما بخون چون باوجودی ک یه کتابه کوچیکه اکثرا نمیزنن

عمومی رو فول بخون

بیشترم رو زیست و شیمی کار کن

مارو دور ننداز  
ببین وقت شدنش بکوب و شبانه روزی !! میشه ها ... ولی اینکه بتونی تستهای کنکور رو بزنی قول نمیدم.احتمال ...

حالا این ریسکو میکنم‌‌‌‌...اگه جواب دادن بعد نتایج تاپیک میزنم🙆‍♀️😂💃💃💃

ببین میخوام تو این یه ماه زیست جانوری و انسانی و ۴فصل اخر پیش‌ . شیمی ۲+پیش۱ فیزیک  گرما نور ...

ولی دوباره ک خوندم می بینم نه وقت نمیشه فوقش بتونی شیمی دوم رو با گرما و نور بخونی و دومبحث از ریاضی و فصلای زیست رو تاحد زیادی

خدایی اگ مخ اینشتین داشته باشی بخوای تو این مدت باقی مونده بخونیو خوب قبول شی در ضمن کنکور تجربی در ...

اره مرسی از راهنماییت🥳🥳🌹🌹🌹 درسم خوب بود تو ندرسه و اینا‌‌‌‌.....حالا یه ماه میخونم  کسی خبر نداره امیدوارم بشع🥳🥳🥳💃💃