2777
2789
عزیزم یعنی چیکار کنم؟بازم خودم برگردم؟؟؟ بدبختیم اینه که خونوادم خیلیییییی حالشون بده پارسال بابام ...

بمیرم برات چقدر سخته 

خیلی ناراحتم واست 

خب همسرت الان در چه حاله؟ 

اون راحت میگه طلاق؟ 

واسطه ندارید میانجی گری کنه؟ 

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  
مطمئن باش برای اون سخت تره. چون بار دومشه. و این بار خیلی ممکنه قضاوت بشه از طرف بقیه. ولی اینکه با ...

به نظرتون اگه جهیزیمو بیارم نمیترسه برا زندگیش چون بار دومش بوده؟؟؟دیشب پیام داد تا صبح درخواستو میخونده خوابش نبرده از ناراحتی

فک میکنه دوباره باید مهریه بده

همش میگه زنی که پاش به دادگاه بازشه زن زندگی نیس مهریه میخواد

یه بارم گفت یا بیا یا باهم تا آخرش میریم

ولیآخه مالی هم نداره جز یه ماشین معمولی

۱۱۰ تا سکه و ۸۰ تومن پول خونه میده بازم؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا این چه اخلاق بدیه که بعضی از زنا دارن چرا تا دعواتون میشه چادر چاقچول میکنین میرین خونه بابا

ها

اون بیچاره هارم نگران میکنین.  یکم سیاست داشته باشین زندگیتون وراه ببرین

تو رو خدا انقد راحت از طلاق نگیم وقتی نمیدونیم جریانشون چیه

خدایابودن همسرو فرزندم برام تا اخر دنیا بسه  دیگه هیچی ازت نمیخوام 
به نظرتون اگه جهیزیمو بیارم نمیترسه برا زندگیش چون بار دومش بوده؟؟؟دیشب پیام داد تا صبح درخواستو میخ ...

نکن این کارو 

نیار.... 

بیاری دیگه تمومه...

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  
بمیرم برات چقدر سخته   خیلی ناراحتم واست  خب همسرت الان در چه حاله؟  اون راحت ...

خدا نکنه عزیزم

کل فامیلم با چند تا عالم تا حالا آشتیمون دادن

بخدا من انقد قانعم که نگو

سرویس طلا عقدم شد ۴ ملیون ولی ۲۰۰ ملیون جهیزیه بهم دادن 

اونوقت میگن ما حسرت عروسا مردمو میخوریم

انقد بهش رسیدم عین یه مادر بعد میگه دوسم نداری تو زن زندگی نیسی

حرفا مامانشه

به نظرتون اگه جهیزیمو بیارم نمیترسه برا زندگیش چون بار دومش بوده؟؟؟دیشب پیام داد تا صبح درخواستو میخ ...

میدونی داره چه فشاری رو تحمل میکنه؟ بازم دادگاهو طلاق و طلاق کشی و مهریه و...مخصوصا داری از نقزه ضعفش استفاده میکنی ک بترسونیش؟؟ بترسونی ک چی بشه بیاد دنبالت؟ نمیدونم والا. تو ک همه کاراتو کردی.. بتنها چیزی ام ک فکر نمیکنی این وسط زندگیته ک داری دستی دستی نابود میکنی

تنها کسی که بهم گفت چی تنته؟ راننده اسنپ بود، که سر چهار راه داشت دنبالم میگشت.
عزیزم یعنی چیکار کنم؟بازم خودم برگردم؟؟؟ بدبختیم اینه که خونوادم خیلیییییی حالشون بده پارسال بابام ...

عشقم ائلین اشتباهت اینه ک زرتی قهرمیکنی خونتو ترک میکنی میری خونه بابات،دوما لزومی نداره همه اتفاقات زندگیتو ئاسه پدر و مادرت تعریف کنی،ک اونا حالشون خراب شه،

سوما محکم وایسا بگو زندگیمو میخوام شوهرم. میخوام،

چهارما ازخانوادت بخوان یکم بهت فرصت بدن حتی شده ی مدت همو نبینین،بگو اجازه بدن ک زندگیتو بسازی باز دوباره رفت ئ امد میکنی،

منم تا شش ماه خانوادمو ندیدم،حتی خطمم عوض کردک بهم زنگ نزنن،من از تلفن کارتی بهشون زنگ میزدم،یاتئ خییابون قرار میزاشتم مامانمو میدیدم،الانم تقریبا دوسال ازون قضیه گرشته من تنهایی میرم ب خانوادم سرمیزنم،تاحالاهم خانوادم واشونئ توخونم نزاشتن،ینی ب این درک رسیدن بخاطر زندگیم هرکاری کنن،میگن نمیاییم تا ب زندگیت لطمه وارد نشه،

مطمنم یکم دیگه بگذره همه چی درس میشه،مثلاعید من تنهایی رفتم خوونه بابام ی ساعت بعد شوهرم خودش چهارپایه رو بهونه کرد اومد یه ربع نشست خونمون،اخه چارپایه مامانم اینا خونمون بود،

کلا مرور زمان همه چیو درس میکنه،شک نکن،

روزی ک من رفتم سرزندگیم همه گفتن اشتباه میکنی،اون لیاقت نداره،بایه بجه برمیگردی،اما من انقد باسیاست رفتار کردم الان شوهرم جونشم واسم میده،بدون من یه دیقه هم نمیتونه تحمل کنه،الان همه اونایی ک میگفتن بدردت نمیخوره لال شدن وقتی میبینن چقد خوشبختم،ب همشون ثابت کردم ک شوهرم ارزششو داره بخوام بجنگم

پ نگران خانوادت نباش،اول زندگیتو از ریشه بساز بعد ب مرور زمان بقیه چیزا درست میشه،

خدایا تنها تو غیرممکن را ممکن میکنی،پس غیرممکنم را ممکن کن...
بهش بگو دوستش داری و حاضری برای زندگیت بجنگی  بگو که جقدر برات ارزش داره و بدون اون نمیتونی و ...

عزیزم ممنون از وقتی که گذاشتی

میدونه دوسش دارم و بهشم گفتم ولی میگه دروغ میگی و همه پیاماتم برا وکیله که پرینت بگیری مدرک باشه😔

یه خواهر داره ۴۰ سالشه شوهر نکرده فوق لیسانس حقوقه تو خونس،چشم نداشت منو ببینه حتی جواب سلامم نمیداد

میدونم داره باعث جدایی میشه

خدا ازش نگذره که انقد میشینه مغزشو میشوره

همش میگه رامبد جوانم چند تا زن گرفته آخریش خوبه

نمیدونی چه موجوداتین

انگار من دستمال کاغذیم اینجور بندازتم اونور

به نظرت حالا خودم برگردم بازمو اینکارا که گفتیا انجام بدم؟؟؟

عزیزم میفهممت منم تقریبا تو این شرایط بودم  بهرنظرم با احساساتش بازی کن در جهت مثبت مثلا بگو ...

میگم ولی فکرش مثه بچه هاس

همش میگه تو فقط مامانتو دوس داری

کارایی که من کردم هیچ زنی برا مردش نکرده بخدا همه مناسبتا براش کادو خریدم 

حسوده شدید به مامانم

عشقم ائلین اشتباهت اینه ک زرتی قهرمیکنی خونتو ترک میکنی میری خونه بابات،دوما لزومی نداره همه اتفاقات ...

عزیزم تو چقد قوی بوده بهت تبریک میگم

ممنون از وقتی که برام گذاشتی

به نظرت الان منم میتونم؟؟من کلی افسردگی گرفتمو وزن کم کردم

ازون طرفم اگه خونوادم سکته کنن چی؟یعنی خدا منو میبخشه؟؟

اگه رفتی و بیرونت کرد چی  اون موقع دیگه هیچی برات نمیمونه  اگه برگردی هم پدرمادرتو خرد ک ...

اینجور مردا غرورشونا بیشتر از هرچی دوس دارن

میدونم رو دلسوزی میگی

کلا تصمیم سختیه

بچه دارم برا این مبگم تابچه نداری جداشو . چه میدونی روزگار شاید بخت بهتری نصیبت کرد  من از اع ...

من خیلی احساسیم فقط میترسم نتونم حتی بهش فک نکنم چه برسه به ازدواج