2777
2789
خدا نکنه عزیزم کل فامیلم با چند تا عالم تا حالا آشتیمون دادن بخدا من انقد قانعم که نگو سرویس طلا ...

چقدر بد واقعا🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  
عزیزم ممنون از وقتی که گذاشتی میدونه دوسش دارم و بهشم گفتم ولی میگه دروغ میگی و همه پیاماتم برا وکی ...

خواهشمیکنم دوست عزیزم 

ببین دیگه بستگی به خودت داره که با این شرایط ایا میخوای باهاش زندگیتو ادامتو بدی یا نه 

ایا میتونی پا رو احساسات بزاری یا نه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگم ولی فکرش مثه بچه هاس همش میگه تو فقط مامانتو دوس داری کارایی که من کردم هیچ زنی برا مردش نکرد ...

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😣😣😣

عزیزم تو چقد قوی بوده بهت تبریک میگم ممنون از وقتی که برام گذاشتی به نظرت الان منم میتونم؟؟من کلی ...

عزیزم من واقعا زندگیمو دوس داشتم پس پاش وایسادم،تپهم بخوای میتونی،من تو اون سه ماهی ک خونه بابام بودم شب و روز گریه میکردمو افسردگی گرفته بودم،نزدیک ده کیلو وزنم کم شد،بابای منم وقتی فهمید میخوام برم سرزندگیم حالش بدشد چندروز بیمارستانی شد،ولی من باهاشون صحبت کردم بهشون ارامش دادم،گفتم بهم فرصت بدین زندگیمو از اول بسازم،اگه یکباردیگه تکرار شد هرچی شما بگین همون کارو میکنم،گفتم تحمل کنید بحای گریه کردن و حرص خوردن واسه خوشبختیم دعاکنید،همه شرایط و عواقبشم بهشون گفتم،گفتم ممکنه یه مدت نتونم ببینمتون،باید پنهونی توخیابون ببینمتون،الانم خداروشکر هم همسرم خیلی خوبه،نه خانواده ها دخالت دارن،منم هروقت بخوام میرم میبینموشون ازصب میرم تا شب ک شوهرم میاد دنبالم،

فقط تنها ناراحتیم اینکه خانواده ام نمیان خونم،ک اونم ب مرور زمان و بااومدن نی نی همه چی درست میشه،

توکلت بخدا باشه،

من از بی سیاستی و بی تجربگی اول زندگی داشتم همه چیو خراب میکردم،ولی الان باسیاست شدمو همه چیو خودم مدیریت میکنم،تواین دوسالم خیلی راضی ام،

خدایا تنها تو غیرممکن را ممکن میکنی،پس غیرممکنم را ممکن کن...

فقط اگه تصمیمتو گرفتی ک بری سرزندگیت دیگه حق نداری قهرکنی بری خونه بابات،خونتو ترک کنی،حتی اگه شوهرتم کشتت هم حق نداری بری خونه بابات،اول ببین میتونی،چون این راه خیلی طولانیه،پراز پستی بلندیه،

خدایا تنها تو غیرممکن را ممکن میکنی،پس غیرممکنم را ممکن کن...
عزیزم یعنی چیکار کنم؟بازم خودم برگردم؟؟؟ بدبختیم اینه که خونوادم خیلیییییی حالشون بده پارسال بابام ...

طلاق بگیر خلاص سو احتمال زن قبلیشم همینجوزه از دست داد این آقا تعادل روانی نداره

هرکی امضام رو دید اگه دلش خواست یه صلوات برا درس شدن کارمون بفرسته🙏ممنون💚💚💚 ای سبب‌ساز اسباب و ای گشاینده درها، بگشای برای ما درها را و آسان گردان بر ما حساب را و آسان کن بر ما عقاب [سختی‌ها] را، خداوندا اگر روزی من و روزی عیالم در آسمان است پس فرودش آور و اگر در زمین است پس خارجش گردان و اگر در زمین و در جای دوری است نزدیکش گردان و اگر نزدیک است آسانش گردان و اگر آسان است پس زیادش گردان و اگر زیاد است پس جاودانه‌اش گردان و اگر جاودانه است پس پاکیزه‌اش گردان و اگر پاک است پس برای من در آن برکت قرار ده و اگر موجود نیست موجودش گردان، با وجودبخشی خود و یکتایی خود که همانا بر هر چیزی توانایی و اگر در دستان خلق شرور توست  آن را از دستش بگیر و آن را به من منتقل کن هر جا که باشم و مرا به‌سوی آن منتقل نکن آنجا که آن هست