2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه همه اونایی که مامانن برام دعا کنن؟ اگه جدا بشم هیچ وقت دیگه مامان نمیشم چون نمیتونم غیر اون کس ...

سر چی اخه میخواد طلاقت بده؟

تنها دوستم تویی خداجونمممم .هیچوقت تنهام نزار

مشکلتون سر چی بوده؟

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗

میدونه ولی درخواست جهیزیه دادم هفته دیگه بریم بیاریم

خیلیییییییییی اذیت شدم تو زندگی همشم بخاطر این بود که با مامانم نمیساخت

الانم حاضره جدا بشه ولی از غرورش نگذره

حس انتقام داره

آخه کی زنشو بخاطر لجبازی با خونواده زنش طلاق میده؟؟؟؟

میدونه ولی درخواست جهیزیه دادم هفته دیگه بریم بیاریم خیلیییییییییی اذیت شدم تو زندگی همشم بخاطر این ...

خیلیا،عزیزم اگه اخلاق بد دیگه نداره راضیش کن برگردی و ی مدت با خانواده ات رفت وامد نکن

معرفتت گیر منفعتت!!!!!!!!
میدونه ولی درخواست جهیزیه دادم هفته دیگه بریم بیاریم خیلیییییییییی اذیت شدم تو زندگی همشم بخاطر این ...

با خانواده ات صحبت میکردی که دخالت نکنن تو زندگیت،خیلی ها هم هستن بخاطر دخالت های خانواده شوهر حاظر به جدایی هستن

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗

فک کردم یکم اینجوری از غرورش کم کنه

بخدا ۵ باره اومدم خونه بابام یه بار نیمده دنبالم

تازه اون ازدواج دومش بوده من زنش شدم دختر بودم😔

این همه گذشتو نمیبینه

همش میگه قطع ارتباط 

پارسال یک ماه حتی تلفنم نداشتم

میفهمم چی میگی،جهیزیتو نیار،چون بیاری دیگه تموم شدس،منم تو شرایط تو بودم،الان کامل درکت میکنم،تا میتونی سوره طلاقو بخون،بعدم باهاش قرار بزار باهم صحبت کنیم،یه جوری رفتارکن انگار غرورش واست مهمه و نمیخوای غرورشو بزاره زیر پا،

شده از همه چیت بزن بخاطر زندگیت،به مرور درس میشه همهراخلاقاش،باخانوادتم کنارمیاد،.

فعلا باید خرش کنی ک برگرده باهم زندگی کنید،بعد کم کم با سیاست و مشاوره رفتن درستش میکنی،نگران نباش،من ش ایطم خیلی بدتر ازتو بود الان خداروشکر اززندگیم خیلی راضی ام،

خدایا تنها تو غیرممکن را ممکن میکنی،پس غیرممکنم را ممکن کن...

خونوادم دخالت نمیکنن فقط اولش مامانم بخاطر ازدواج قبلیش خیلی دوسش نداشتن

بعدم که خوب شدن اون افتاد به لجبازی

ما با خونوادش یه جاییم،اونا بیشتر دخالت میکنن