2777
2789
عنوان

درد بخیه زایمان طبیعی.لطفا راهنمایی

| مشاهده متن کامل بحث + 2261 بازدید | 83 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا آخه؟

تا آخر طبیعی رفتم برش هم خوردم ولی بچه قبل از به دنیا اومدن ضربان قلبش افت کرد اورژانسی سزارین شدم.در اثر فشار زیاد مجاری ادرارم هم بخیه خورد.انقدر اوضاعم خراب بود که نگو

روغن درخت چای عطاری داره ازش بگیر یمقداریشش رو با اب ولرم قاطی کن بعد از ادرار اسپری کن درد و سوزش رو کم میکنه زخم رو هم سریع بهبود میده منیت نی عنبر نسا رو هم دود بدی 

من بد شانس که دو هفته پیش زایمان کردم هم بخیه طبیعی خوردم هم بخیه سزارین و هم بخیه مجاری ادرار😭.برا ...

آخی عزیزم چرا این همه بخیه درد طبیعیم کشیدی وسزارینت کردن؟

هیچوقت ظاهر زندگی دیگران وبا باطن زندگی خودت مقایسه نکن همه از ظاهر با هم خوب
دکتر من عشق سزارین داره تهرونی 

نه گلم اما میشه بگی دکترت کیه و کدوم بیمارستان ؟

شوهرم تهران هست نگه بتونم دکتر پیدا کنم میام

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝

روغن زرد بزن،بعد از شست و شو سشوار کن، عسل مرغوب بزن،چراغ مطالعه بزار دهانه واژنت،زیر انداز یکبار مصرف از دارو خانه بگیر زخمتو باز بزار زودتر خوب میشه 

زیاد نشین رو بخیه هات و چرب نگهش دار خشک نشه

ببخشید اصلا توان ندارم تک تک جواب بدم.

درد زایمانم زیاد نبود.زایمانم خیلی سریع بود.۳تا هم بخیه خوردم.

ولی دردش داغونه

منتظر سابق هستم.یک شب فکنم نی نی یار با شوهرش دعواش شده بود،مدام تاپیک می ترکوند و کابری لغو می کرد.منم به خاطر یک پست چند کلمه ای که شاید یکم بوی سیاسی بودن می داد،لغو کاربری شدم.اونجا بود که جواب سوالمو گرفتم که می گفتم اینایی که لغو کاربری میشن مگه چکار می کنن و چی میگن....

[QUOTE=92453074]من بد شانس که دو هفته پیش زایمان کردم هم بخیه طبیعی خوردم هم بخیه سزارین و هم بخیه مجاری ادرار😭.برا ...[/QUOT

آخییی عزیزممم چراا؟دکترتون از قبل متوجه نشد ک شما تواناییشو ندارین؟

نه گلم اما میشه بگی دکترت کیه و کدوم بیمارستان ؟  شوهرم تهران هست نگه بتونم دکتر پیدا کنم میام

میترا وشمگیر 

خیلی از بیمارستانها قرار داد داره ولی من سر پسرم بیمارستان نجمیه بودم این سری هم قراره باز همون بیمارستان برم

سلامتی امام زمان( عج) و ظهور نزدیکش صلوات