2777
2789
عنوان

درد بخیه زایمان طبیعی.لطفا راهنمایی

| مشاهده متن کامل بحث + 2261 بازدید | 83 پست

مفنامیک یاژلوفن بخور

باسرم شستشوبشورزخمتو.قرص ویتامین سی جوشان بخور.آناناس بخور.ازتوالت فرنگی استفاده کن

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=92453074]من بد شانس که دو هفته پیش زایمان کردم هم بخیه طبیعی خوردم هم بخیه سزارین و هم بخیه م ...

بالا توضیح دادم.شرایط خودم برای طبیعی خوب بود منتها بچم ضربان قلبش افت کرد.خیلی بد بود خیلییییی.آخرش دیگه توان خودمم رفت مرگ اومد جلو چشمام

من خیلی دودلم نمی‌دونم چیکار کنم عذر میخام ولی بدنم خیلی تنگ و جموجوره، حلقوی هم هستم،خودمو ک میبینم ...

ن بابا اصلا ربطی نداره ک  جاریم ب حدی لاغر ب حدی لاغر تو عمرم مثلش ندیدم یه پسر اورد تپل تپل ماشالا ....خدا خودش کمک میکنه ...هیشکی مثل من از زایمان نمیترسید 

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤

سلام عزیزم چشتون روشن.حدود10روز طول میکشه تا بخیه خودش جذب بشه.با شامپو بچه بشور خودتو آروم بعد حتما حتما با سشوآر خشک کن خودتو.با روغن زرد یا وازلین سعی کن چرب نگهش داری.بنظرم اصلا بتادین استفاده نکن چون تازه نگهش میداره واسه من که اینجوری بود.شیاف بزن مرتب.روزی دوبار دوش بگیر

تا آخر طبیعی رفتم برش هم خوردم ولی بچه قبل از به دنیا اومدن ضربان قلبش افت کرد اورژانسی سزارین شدم.د ...

وااای چقدر سخت...  

بجاش اجرت چندین برابر بوده

منتظر سابق هستم.یک شب فکنم نی نی یار با شوهرش دعواش شده بود،مدام تاپیک می ترکوند و کابری لغو می کرد.منم به خاطر یک پست چند کلمه ای که شاید یکم بوی سیاسی بودن می داد،لغو کاربری شدم.اونجا بود که جواب سوالمو گرفتم که می گفتم اینایی که لغو کاربری میشن مگه چکار می کنن و چی میگن....
میترا وشمگیر  خیلی از بیمارستانها قرار داد داره ولی من سر پسرم بیمارستان نجمیه بودم این سری هم ...

خصوصی هست دیگه ؟ عزیزم کارش خوبه ؟

هزینه اینا بهم میگی ...من تکمیلی پارسیان دارم باید جایی برم تا پنج م بیمم بده 

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
دوست منم خییلی بخیه خوره هنوز نمیتونه بشینه به بچص شیر بده از درد

خیلی بده ...اصلا طاقت ندازم برم دوبارع برشم بزنن و بخیه کنم ...ولی متاسفانه تو رابطع ام ب مشکل خوردم و ...تصمیم دارم بزم دوبارع بخیه

تلاش میکنم ...بهش میرسم ...راز موفقیت فقط سخت کوشیست .
ببخشید اصلا توان ندارم تک تک جواب بدم. درد زایمانم زیاد نبود.زایمانم خیلی سریع بود.۳تا هم بخیه خورد ...

سه تا بیرونی حتما بخیه خوردی اخه از داخلم میدوزن واسه شما حتما از داخل میسوزه و درد میکنه....دیگ باید این مراحل بگذره منم کشیدم دردشو خیلی سخته ولی میگذره خوب میشی ان شالله

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
خصوصی هست دیگه ؟ عزیزم کارش خوبه ؟  هزینه اینا بهم میگی ...من تکمیلی پارسیان دارم باید جایی بر ...

کارش که عالی 

بیمارستان نجمیه نیمه خصوصی  برای سپاه فکر کنم ولی مردم عادی هم میرن ما سپاهی نیستیم  من اتفاقا امروز زنگ زدم پرسیدم سزارین ۳ ونیم میگیره 

طبیعی ۳ تومن 

سلامتی امام زمان( عج) و ظهور نزدیکش صلوات

بچه ها بنظرتون بتادین فقط برا ضدعفونی کردنه یا زودترم ترمیم می کنه؟

منتظر سابق هستم.یک شب فکنم نی نی یار با شوهرش دعواش شده بود،مدام تاپیک می ترکوند و کابری لغو می کرد.منم به خاطر یک پست چند کلمه ای که شاید یکم بوی سیاسی بودن می داد،لغو کاربری شدم.اونجا بود که جواب سوالمو گرفتم که می گفتم اینایی که لغو کاربری میشن مگه چکار می کنن و چی میگن....