سلام .من حدود۴روز از زایمانم می گذره.بشدت بخیه هام درد وسوزش داره.عفونتم نکرده.شیاف دیکنوفناک استفاده میکنم.بازم خیلی اذیتم.
لطفا هر کس هرچی بلده برا کم شدن درد و سوزش بگه و اینکه شما ها بعد چند روز درد و سوزش تون خوب شد.
ممنون
منتظر سابق هستم.یک شب فکنم نی نی یار با شوهرش دعواش شده بود،مدام تاپیک می ترکوند و کابری لغو می کرد.منم به خاطر یک پست چند کلمه ای که شاید یکم بوی سیاسی بودن می داد،لغو کاربری شدم.اونجا بود که جواب سوالمو گرفتم که می گفتم اینایی که لغو کاربری میشن مگه چکار می کنن و چی میگن....
من خیلی دودلم نمیدونم چیکار کنم عذر میخام ولی بدنم خیلی تنگ و جموجوره، حلقوی هم هستم،خودمو ک میبینم ...
ن بابا اصلا ربطی نداره ک جاریم ب حدی لاغر ب حدی لاغر تو عمرم مثلش ندیدم یه پسر اورد تپل تپل ماشالا ....خدا خودش کمک میکنه ...هیشکی مثل من از زایمان نمیترسید
الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
تا آخر طبیعی رفتم برش هم خوردم ولی بچه قبل از به دنیا اومدن ضربان قلبش افت کرد اورژانسی سزارین شدم.د ...
وااای چقدر سخت...
بجاش اجرت چندین برابر بوده
منتظر سابق هستم.یک شب فکنم نی نی یار با شوهرش دعواش شده بود،مدام تاپیک می ترکوند و کابری لغو می کرد.منم به خاطر یک پست چند کلمه ای که شاید یکم بوی سیاسی بودن می داد،لغو کاربری شدم.اونجا بود که جواب سوالمو گرفتم که می گفتم اینایی که لغو کاربری میشن مگه چکار می کنن و چی میگن....
ببخشید اصلا توان ندارم تک تک جواب بدم. درد زایمانم زیاد نبود.زایمانم خیلی سریع بود.۳تا هم بخیه خورد ...
سه تا بیرونی حتما بخیه خوردی اخه از داخلم میدوزن واسه شما حتما از داخل میسوزه و درد میکنه....دیگ باید این مراحل بگذره منم کشیدم دردشو خیلی سخته ولی میگذره خوب میشی ان شالله
الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
بچه ها بنظرتون بتادین فقط برا ضدعفونی کردنه یا زودترم ترمیم می کنه؟