2777
2789
عنوان

درد بخیه زایمان طبیعی.لطفا راهنمایی

| مشاهده متن کامل بحث + 2261 بازدید | 83 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر تورو بخدا برا من دعا کن سزارین بشم دکتر پیدا کنم ...ایشالا هر چه زودتر خوب بشی 

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
من بد شانس که دو هفته پیش زایمان کردم هم بخیه طبیعی خوردم هم بخیه سزارین و هم بخیه مجاری ادرار😭.برا ...

چرا آخه؟

منتظر سابق هستم.یک شب فکنم نی نی یار با شوهرش دعواش شده بود،مدام تاپیک می ترکوند و کابری لغو می کرد.منم به خاطر یک پست چند کلمه ای که شاید یکم بوی سیاسی بودن می داد،لغو کاربری شدم.اونجا بود که جواب سوالمو گرفتم که می گفتم اینایی که لغو کاربری میشن مگه چکار می کنن و چی میگن....

وییی ان شاء الله خوب خوب میشی بزودی....زایمان خیلی درد داشت؟😣

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!
بچه ها داغوووووونم    لطفا هرچی یاددارین بگین.و برام دعا کنین زود بهتر بشم

پماد ترمیم بخیه از داروخانه بگیر

اصلا از جات بلند نشو 

پاهاتو بچسبون بهم به پهلو بخواب 

طاق باز دردتو بیشتر میکنه 

اصلا یوبس نباشه شکمت

چهار روز دیگه خوبه خوبی قول میدم بعت نهایت ۱۰ روز دیگه

تلاش میکنم ...بهش میرسم ...راز موفقیت فقط سخت کوشیست .

عزیزم قدم نو رسیده مبارک منم دردو و سوزش داشتم به خصوص موقعی که میشستم بچه رو شیر میدادم 😢 خیلی بد بود... ولی بعد از ده روز کامل خوب شد حتما با بتادین رقیق شده شستشو بده و کامل خشک کن

عزیزم مشهدی هستین

اره.چطور؟

منتظر سابق هستم.یک شب فکنم نی نی یار با شوهرش دعواش شده بود،مدام تاپیک می ترکوند و کابری لغو می کرد.منم به خاطر یک پست چند کلمه ای که شاید یکم بوی سیاسی بودن می داد،لغو کاربری شدم.اونجا بود که جواب سوالمو گرفتم که می گفتم اینایی که لغو کاربری میشن مگه چکار می کنن و چی میگن....

برو حموم توی تشت بتادین بریز با اب مخلوط کن بتادین زیاد نباشه یعنی رنگ اب و بتادین برنگ ادرار باشه  بشین توش.۱۰دیقه بعد خودتو بشور با سشوار خشک کن بدنتو.. انشاالله زود خوب میشی

کسی چه میداند.... شاید یاسین قلب قرآن همان یاحسین است اما بی سر....                            

من خیلی دودلم نمی‌دونم چیکار کنم عذر میخام ولی بدنم خیلی تنگ و جموجوره، حلقوی هم هستم،خودمو ک میبینم ناامید میشم ازینکه بتونم طبیعی بیارم میگم بعیده بچه ازینجا رد شه

بنظرتون میتونم حالا یاخیلی اذیت میشم؟