سلام .من حدود۴روز از زایمانم می گذره.بشدت بخیه هام درد وسوزش داره.عفونتم نکرده.شیاف دیکنوفناک استفاده میکنم.بازم خیلی اذیتم.
لطفا هر کس هرچی بلده برا کم شدن درد و سوزش بگه و اینکه شما ها بعد چند روز درد و سوزش تون خوب شد.
ممنون
منتظر سابق هستم.یک شب فکنم نی نی یار با شوهرش دعواش شده بود،مدام تاپیک می ترکوند و کابری لغو می کرد.منم به خاطر یک پست چند کلمه ای که شاید یکم بوی سیاسی بودن می داد،لغو کاربری شدم.اونجا بود که جواب سوالمو گرفتم که می گفتم اینایی که لغو کاربری میشن مگه چکار می کنن و چی میگن....
من بد شانس که دو هفته پیش زایمان کردم هم بخیه طبیعی خوردم هم بخیه سزارین و هم بخیه مجاری ادرار😭.برا ...
چرا آخه؟
منتظر سابق هستم.یک شب فکنم نی نی یار با شوهرش دعواش شده بود،مدام تاپیک می ترکوند و کابری لغو می کرد.منم به خاطر یک پست چند کلمه ای که شاید یکم بوی سیاسی بودن می داد،لغو کاربری شدم.اونجا بود که جواب سوالمو گرفتم که می گفتم اینایی که لغو کاربری میشن مگه چکار می کنن و چی میگن....
عزیزم قدم نو رسیده مبارک منم دردو و سوزش داشتم به خصوص موقعی که میشستم بچه رو شیر میدادم 😢 خیلی بد بود... ولی بعد از ده روز کامل خوب شد حتما با بتادین رقیق شده شستشو بده و کامل خشک کن
برو حموم توی تشت بتادین بریز با اب مخلوط کن بتادین زیاد نباشه یعنی رنگ اب و بتادین برنگ ادرار باشه بشین توش.۱۰دیقه بعد خودتو بشور با سشوار خشک کن بدنتو.. انشاالله زود خوب میشی
کسی چه میداند.... شاید یاسین قلب قرآن همان یاحسین است اما بی سر....