2777
2789

دوستمه خانما همکارمم هست. یکسال رفتم جلو خونش چون ماشین داشتم سوارش کردم و پیادش کردم شوهرم میخواست وام بگیره گفتم اشنا نداره میشه بیای ضامنش بشی چند روز طول کشید تا جداب بده بعدم گفت نمیام. امسال باز انتظار داره ببرم بیارمش.چکار کنم بنظرتون؟ من توقعم بیجا بوده؟

محلش نده 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

ضامن شدن با رفت و آمد فرق داره بنظرم حق داشته ضامن نشه ولی در مورد رفتن و اومدن میتونم بگم قشنگ ازت سو استفاده کرده! چرا یکسال باید ببری بیاری و تازه سال دوم هم ازت درخواست کنه ببری بیاریش؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب این دو تا قضیه زیاد بهم مربوط نیستن

شما سر دوستی خودتون و محبت این کار رو کردید

من اگه جاش بودم برای جبران مثلا برای شما کادو تولد میگرفتم یا غذای خوشمزه ای اگه درست میکردم برات میوردم 

اما قضیه ضامن شدن اونم برای همسر شما بحثش جداست

منم دلم نمیخواد ضامن هیچکس بشم

🌷
چه ادم بی خودی بوده چرا میبری میاریش شما هم قشنگ بگو نه

روم نمیشد بگم نیا هرچندخانوادم دعوام میکردن میگفتن خدایی نکرده اتفاقی بیفته ولت نمیکنن گفتم طوری نیست خداجبران میکنه

اینکه دنبالش میری و‌میای دلیل نمیشه که بیاد و برات ضمانت کنه. مبلغ وام و.بازپرداخت هم مهمه البته. درضمن اگه بدون چشم داشت این کارو کردی پس چرا الان انتظار داری و جواب رد داده ناراحت شدی؟؟ ضامن شدن خیلی کار سنگینیه. ولی اینکه هرروز بخوای یه نفر ببری سرکار وبیاری هم سنگینه. به بهانه ای دیگه دنبالش نرو و چندبار هم دیر و زود از سرکار برگرد که نمونه باهات برگرده. اینجوری هم خودت راحتی هم توقعات میاد پایین.