2777
2789
عنوان

درد بخیه زایمان طبیعی.لطفا راهنمایی

| مشاهده متن کامل بحث + 2261 بازدید | 83 پست
وای گلم مرسی زنگ بزنم بینم قبولم میکنن حتما میام امروز روز بدی داشتیم یکم آروم شدم خدا خیرت بده😘&nb ...

ان شاءالله که کارت جور در بیاد فقط روزهای فرد هست اولش اشتباه نوشته بودم

سلامتی امام زمان( عج) و ظهور نزدیکش صلوات
وزن بچت چقد بود ؟ منم استراحت مطلقم بودم دهانه رحمم از هشت ماهگی باز بود بخاطر همین زایمان راحت بود ...

وزنش۳۲۰۰بود.منم دوساعت نیم طول کشید و راحت بودم.

ولی هرچی می گذره بخیه هام بیشتر اذیت میکنه.

بچه اولم اصصصلا اینطور نبودم.از لحظه اول قشنگ مینشستم.راحت.

از روز سوم رانندگی می کردم.

ولی الان داغونم.عجیب درد و سوزش دارم

نخ بخیه هام هم مثل سیم سفته.انگار یه مشت سوزن اونجا فرو می کنن

منتظر سابق هستم.یک شب فکنم نی نی یار با شوهرش دعواش شده بود،مدام تاپیک می ترکوند و کابری لغو می کرد.منم به خاطر یک پست چند کلمه ای که شاید یکم بوی سیاسی بودن می داد،لغو کاربری شدم.اونجا بود که جواب سوالمو گرفتم که می گفتم اینایی که لغو کاربری میشن مگه چکار می کنن و چی میگن....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته دکترم ببمارستان های دیگه هم میره که از منشی بپرسی بهت میگه  من چند تاش یادمه  بهمن ...

فدات عزیزم آره همین که گفتید راضی هستید و سزارین حتما میکنه پیگیر میشم ..لطف کردی گلم 

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
ان شاءالله که کارت جور در بیاد فقط روزهای فرد هست اولش اشتباه نوشته بودم

باش عزیزم ..حیف چند روز تعطیلی هست اما پیگیری میکنم حتما ممنونتم

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
سلام عزیرم اگر تهرانی برو پیش دکتر پوران حاجیان مطبش روبروی بیمارستان دی هست و همرو سز میکنه کلا با ...

ممنون عزیزم ...نه یزدم اما اگه تهران اوکی بشه دکتر خوب قبولم کنه با کله میام 

من دوسال پیش زایمان طبیعی داشتم یه تجربه خوب یه تجربه عااااالی اون دردایی که کشیدم و اون لحظه ای که ...

ذره ذره حرفاتو درک کردم.همین چند روز پیش تجربه اش کردم

منتظر سابق هستم.یک شب فکنم نی نی یار با شوهرش دعواش شده بود،مدام تاپیک می ترکوند و کابری لغو می کرد.منم به خاطر یک پست چند کلمه ای که شاید یکم بوی سیاسی بودن می داد،لغو کاربری شدم.اونجا بود که جواب سوالمو گرفتم که می گفتم اینایی که لغو کاربری میشن مگه چکار می کنن و چی میگن....
وظیفه بود عزیزم ان شاءالله که کارت انجام بشه 

ممنون گلم .امید خدا