2777
2789
عنوان

دخترا شما جاي من بودين چيكار ميكردين؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4791 بازدید | 246 پست
وای🤣🤣🤣😂😂😂

🤣🤣🤣😂😂😂😂

متنفرم از جامعه ‌ای که فساد درآن به حدی رسیده که نام هرفکر غلط و  کثیفی را میگذراند روشن فکری!    و من نمیدانم این انسان ها خدا و دستوراتش را کجای زندگی شان قرار میدهند؟           
😏😏😏😏 تو فازت چیه ی بار گفتی میخوایم بریم خارج من نمیرم ی بار دوماه پیش گفتی شوهرم رفت تازه الان ...

کسی که پولداره خرج کردنشو عشق و حالشو جار نمیزنه فلان کار کردم .فکر نکنم کسی بعد از خرج کردن به این فکر کنه که بیا اینجا بنویسه اینکارو کردم .خب یه شناختی داری از شوهرت میدونی عکس العملش چیه اگه هم پولداره گیر نمیده چرا انقدر خرج کردی .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس بااین احتساب چطور ۲۴ تومن خرج کردی و ککت نگزید و تعحب نکردی و تازه اومدی میپرسی زیاده ؟؟؟؟

چون در اين كشو رو تا الان باز نكرده بودم اين حجم از فاكتورو ببينم 

کسی که پولداره خرج کردنشو عشق و حالشو جار نمیزنه فلان کار کردم .فکر نکنم کسی بعد از خرج کردن به این ...

جار نزدم چون تجربه اولمه شوهرمم نيست گفتم اگه بي دقتي كردم تا قبل اومدنش هزينه هارو بيارم پايين البته اگه بالاست كه انگار بقول دوستان بالاست 

لاییییییک عزیزم الان گزارشو میزنم

چه لوس!

متنفرم از جامعه ‌ای که فساد درآن به حدی رسیده که نام هرفکر غلط و  کثیفی را میگذراند روشن فکری!    و من نمیدانم این انسان ها خدا و دستوراتش را کجای زندگی شان قرار میدهند؟           
جار نزدم چون تجربه اولمه شوهرمم نيست گفتم اگه بي دقتي كردم تا قبل اومدنش هزينه هارو بيارم پايين البت ...

اسی رفیق فابریک نمیخوای؟😐😂😁

جار نزدم چون تجربه اولمه شوهرمم نيست گفتم اگه بي دقتي كردم تا قبل اومدنش هزينه هارو بيارم پايين البت ...

موفق باشی عزیزم .درامد شوهرت بالا باشه نه کم نیس.

به همین منوال پیش برو کیف کن

حساب کنیم هر روز صبحانه ناهار شام تراول بخورین هم ۲۴میلیون نمیشه

واقعا که تو این کشور زندگی نمیکنی؟بخای خیلی باقناعت زندگی کنی ماهی ۴ تومن کمتر نمیشه بدون بچه

تصمیم گرفتم از این به بعد با احساسم❤پیش برم نه با منطقم💤