2777
2789

واسه من این بوده که هیچوقت فرار نیست توی یه چیزی استعداد خودمو داشته باشم و زندگی مفیدی داشته باشم

و یا اینکه یه چیزایی از رفتار خانوادم هست که هیچوقت قرار نیست با من عوض بشه

نامنام 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لزوما ارتباط ساده لوحانه ای مثل کلید اسرار و اینها بین اتفاقات دنیا نیست یعنی آدم خوبی باشی لزوما اتفاقات خوب برات بیوفته بلکه خیلی وقتا آدم های بد با تجربه بیشتری که از کنترل دیگران دارند موفق تر هم هستند 

هیچوقت مادر نشدم ، همسنام حتی دارن نوه دار میشن، نمیشه هم به خدا گله کرد چون زندگی بشدت مرفه و عالی دارم و نامردیه به خدا گله کنم اما همیشه و هر روز جلوی چشمه که اگر بچه داشتم الان ۱۶ ۱۷ سالش بود و چیکار می‌کرد 

آبی که براسود زمینش بخورد زود، دریا شود آن رود که پیوسته روان است 

اینگه هیج وقت نمیتونم رانندگی یاد بکیرم چون به شدتتت ترس دارم وفوبیا تصادف😖😖😖

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

اینکه قرار نیست تا زنده هستم حتی برای یکبار مجدد پدر و مادرم را ببینیم و این برام دردناک هست 

اونا حیف بودند جوان بودند نباید به این زودی مارا تنها میذاشتند 

اونا پیشرفت های ما را ندیدند 

من نشد هیچ آخر هفته ای برم خونشون 

نشد زنگ درمون که به صدا در میاد اونا باشند 

نشد ...

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
هیچوقت مادر نشدم ، همسنام حتی دارن نوه دار میشن، نمیشه هم به خدا گله کرد چون زندگی بشدت مرفه و عالی ...

عزیز دلم زیارت عاشورا  رو شب ها قبل خواب بخون هدیه کن به شهدا انشاالله هم قلبت آروم میگیره هم اینکه به اراده ی خداوند انشاالله دامنت سبز میشه 🤲🤲🌱🌱🌱🌱 

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔