حدودا ده ماهه که یه دوس پسر دارم که خیلی خیلی دوسش دارم خیلی خوشگل وخوش تیپه خیلی هر کاری گفتم کرده همه جوره امتحانش کردم اما جز من چشمش اصلا کس دیگرو نمیبینه و واقعا منو غرق محبت کرده وضع مالی باباش خوبه ولی خودش هیچ شغلی نداره و دانشجو عه مراقبمه هوامو همه جوره داره و تو این ده ماه ب جز خوبی و نجابت هیچی ندیدم ولی واقعا نمیتونم تو اینده با کسی که کار نداره زندگی کنم چون تو خونه ی بابام همیشه تو رفاه بودم یه پسری هم هست ک وضع مالییییششش تووووووپ یعنی ثروت مند تر از اونا تو کل استان ما نیست همه میشناسنشون یه چن باری از اینستا ریکوست داد که ردش کردم چن نفر رو واسطه کرده بود برای اشنایی باهام ک قبول نکردم نمیخام ب دوس پسرم خیانت کنم ب خدا اما دارم فک میکنم ایا با این شرایط موندن باهاش و ادامه ی رابطه بدون شغل کار منطقیه؟و ایا رد کردن اون پسر درست بود؟
ببین عزیزم این دوست پسرت که قرار نیست دانشجو بمونه مطمئن باش بعده درسش میره سراغ یه کار دیگه نجابت و ...
خودمم همین فکرو میکنم پیج پسررو نگاه کردم همششششششش با رفیق هاش بیرون این جا اون جا فقط پی لاکچری بازی داشتم فک میکردم باهاش باشم چیکار کنم همش باید حرصشو بخورم
چه جوری جدا بشم وابستم شده گناه نداره؟میترسم ولش کنم برم با پولداره با اونم اوکی نباشم عشق ام هم از ...
واقعا متاسفم کهه اینقدر پول مهمه براتون..اون که پول داره ممکنه خیلی کارا کرده باشه و بعد ها بکنه...برای انتخاب ببین کی دین و اخلاق داره خدا خودش گفته اول دین و اخلاق دینو فراموش نکن..گفته اگه داشته باشه خودم بقیش رو برات جور می کنم
اگه پدرش حمایتش کنه و مثلا یه مغازه ای چیزی راه بندازه ک خوبه ولی اگه ن باهاش اتمام حجت کن و بگو من خانوادم بهم فشار میارن مثلا و تا وقتیم بیکاره ب هیچ وجه من الوجوح باهاش راضی ب ازدواج و ادامه رابطه نباش خریتی ک من کردمو تو نکن
واقعا متاسفم کهه اینقدر پول مهمه براتون..اون که پول داره ممکنه خیلی کارا کرده باشه و بعد ها بکنه...ب ...
درسته ک پول خوش بختی نمیاره ولی برای رفاه و ارامش لازمه برای شروع زندگی واجبه دین و ایمان سر جای خودش مهمه شغل و اینده هم مهمه .در ضمن من نیازی ب تاسف شما ندارم .