2777
2789
عنوان

ولش کنم یا باهاش بمونم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 49 پست

خب شما از کجا میدونی اونی ک پولداره قصدش باهاتون ازدواجه؟من ک بعید میدونم چون اگه بود از طریق خونواده اقدام میکرد ن فالو کردن

از طرفی هم ببین دوس پسرت مسئولیت پذیره و اصن دنبال پیدا کردن کار هس و کاریه اگه دیدی نیس تموم کن باهاش ک اسیر میشی 

همه چیز دارد آنکه تو را داشته باشد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین عزیزم این دوست پسرت که قرار نیست دانشجو بمونه مطمئن باش بعده درسش میره سراغ یه کار دیگه نجابت و ...

خودمم همین فکرو میکنم پیج پسررو نگاه کردم همششششششش با رفیق هاش بیرون این جا اون جا فقط پی لاکچری بازی داشتم فک میکردم باهاش باشم چیکار کنم همش باید حرصشو بخورم

خب شما از کجا میدونی اونی ک پولداره قصدش باهاتون ازدواجه؟من ک بعید میدونم چون اگه بود از طریق خونواد ...

والا دنبال کار ک هست اما رشتشم جوری نیست ک بتونه بره سر کار یه رشته پایینه

چه جوری جدا بشم وابستم شده گناه نداره؟میترسم ولش کنم برم با پولداره با اونم اوکی نباشم عشق ام هم از ...

واقعا متاسفم کهه اینقدر پول مهمه براتون..اون که پول داره ممکنه خیلی کارا کرده باشه و بعد ها بکنه...برای انتخاب ببین کی دین و اخلاق داره خدا خودش گفته اول دین و اخلاق دینو فراموش نکن..گفته اگه داشته باشه خودم بقیش رو برات جور می کنم

اگه نتونه کار پیدا کنه چی ؟

اگه پدرش حمایتش کنه و مثلا یه مغازه ای چیزی راه بندازه ک خوبه ولی اگه ن باهاش اتمام حجت کن و بگو من خانوادم بهم فشار میارن مثلا و تا وقتیم بیکاره ب هیچ وجه من الوجوح باهاش راضی ب ازدواج و ادامه رابطه نباش خریتی ک من کردمو تو نکن 

واقعا متاسفم کهه اینقدر پول مهمه براتون..اون که پول داره ممکنه خیلی کارا کرده باشه و بعد ها بکنه...ب ...

درسته ک پول خوش بختی نمیاره ولی برای رفاه و ارامش لازمه برای شروع زندگی واجبه دین و ایمان سر جای خودش مهمه شغل و اینده هم مهمه .در ضمن من نیازی ب تاسف شما ندارم .