2777
2789

پدرشوهرم اهواز خونه داره اما مستاجر توش هست

ماهم داشتیم فروختیم تهران خریدیم کسی نمیدونست،این گفت میرم اونجا میمونم بعد فهمیدن دیگ اونجا نداریم،از خوابگاه بدش میاد خانم چون چندشه میگه هرروز کلاس دارم میرم بعد میام خونه شما چون با من راحته خیلی،منم دوسش دارم اما خب راحت نیستم ۴ سال بخواد بیاد هی اینجا

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای چه پرروهمین الان جلوش وایسا و محترمانه بگو نه

اینجاییا راحتن میان میمونن کسیم ناراحت نمیشه اما خب من شاید بخوام راحت بگردم دعوا کنم مهمونی برم یا هرچی

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
خیلی راحت بگو نع و خلاص۴سااااااال خیلیه مگه خونت خوابگاهه

والا کاروانسرا شد

این رفتارها چیه جدیدا ملت راحت شدن ، خودشون و دعوت می کنند خونه این و اون😕

مگه عهد بوقه... الان هیچ کس حوصله خودشم نداره چه رسد دیگران ، که ۴سال بیاد و بره

از الان یه بهونه ای بیارید نذارید بیاد

اسم بچه دختر خاله همسرمو یادم نمیاد، مستقیم بگو به مادرش کار یه روز دو روز نیست شاید یه موقع ما نباش ...

اخه مادرش اگر شعور داشت اصلا میزاشت این موضوع از خونش بیاد بیرون

ببین من تجربشو داشتم این چیزا اصلا با عقل جور در نمیاد.هرچقدرم که راحت باشین باهم بازم تهش دعواست.از همین اول بگو نه و آدم بده بودن رو ترجیح بده.بخدا اگه قبول کنی بعدا خیلیییییییییییییی پشیمون میشی.

چه بد

من پسرم آزاد پرستاری  شهر پدرشوهرم قبول شد   هزینه ی اجاره و ... نداشتم

هرچقدر برادرای شوهرم و پدرشوهرم   گفتند ایرادی نیست بیاد خونه ی ما     خودش و ما راحت نبودیم

الان شهر خودمون  مهندسی  می خونه بی منت

واسه شما هم  که به همسرت نامحرمه     فردا هزار تا دردسر از توش در میاد  یه بار  رک و پوست کنده جوابش کن

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد