حدودا ده ماهه که یه دوس پسر دارم که خیلی خیلی دوسش دارم خیلی خوشگل وخوش تیپه خیلی هر کاری گفتم کرده همه جوره امتحانش کردم اما جز من چشمش اصلا کس دیگرو نمیبینه و واقعا منو غرق محبت کرده وضع مالی باباش خوبه ولی خودش هیچ شغلی نداره و دانشجو عه مراقبمه هوامو همه جوره داره و تو این ده ماه ب جز خوبی و نجابت هیچی ندیدم ولی واقعا نمیتونم تو اینده با کسی که کار نداره زندگی کنم چون تو خونه ی بابام همیشه تو رفاه بودم یه پسری هم هست ک وضع مالییییششش تووووووپ یعنی ثروت مند تر از اونا تو کل استان ما نیست همه میشناسنشون یه چن باری از اینستا ریکوست داد که ردش کردم چن نفر رو واسطه کرده بود برای اشنایی باهام ک قبول نکردم نمیخام ب دوس پسرم خیانت کنم ب خدا اما دارم فک میکنم ایا با این شرایط موندن باهاش و ادامه ی رابطه بدون شغل کار منطقیه؟و ایا رد کردن اون پسر درست بود؟
تنها عشق و دوستداشتن کافی نیس چون میمیرم برات فقط اولاشه بعد1سال عادی میشه به این فکر کن که 5 سال بعد کجا میخوای باشی.بالاخره هر زنی انتظاری داره الان دوستنداری حداقل یه طلای سبک سر عقد بهت کادو بده یا همینطوری خشک و خالی پدر تا کی میتونه حمایتش کنه؟معلوم نیست.اول اخلاق مهمه .قیافه اصلا مهم نیس خوشگل برا بقیه اس قیافه هم نون نمیاره
ببین عزیزم این دوست پسرت که قرار نیست دانشجو بمونه مطمئن باش بعده درسش میره سراغ یه کار دیگه نجابت و اخلاق از همه مهمتره.من نمیدونم اون پسره که پولداره چه جور ادمیه شاید از این دوست پسرت اقاتر هم باشه ولی بخاطر پول اینکارو نکن قشنگ دقت کن و تحقیق کن.مثلا شوهرت میلیاردر باشه ولی خیانت کنه چه فایده؟پس قشنگ حواستو جمع کن.درضمن مرد قبله اینکه پولدار باشه باید خوش اخلاق باشه این نظرمنه چون شوهر خودم وضع مالیش خوبه ولی بداخلاق و تند شده واقعا غیرقابل تحمله
من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
اگه طرف اینده داره مثلا دانشجو بی کاره میدونی زرنگه بعد مدرک میچسبه به کار و خودش رو بالا میکشه ارزشش رو داره اما اگه کلا طرف بی کار و بی اینده است نو عرصه نداره نه قبول نکن
حالا از کجا معلوم این یکی یا اون یکی بخوان بیان خواستگاریت تازه گیریم بخوان بیان از کجا معلوم خانواده هاشون قبولت کنن باز گیریم خانواده هاشون قبول کنن از کجا معلوم خانواده شما قبول کنن یه سیب رو که بندازی هوا ده تا چرخ میخوره تا بیاد زمین دوست پسر کیلویی چند