2777
2789

نمی‌دونم چرا اما از وقتی که یادمه بچه بودم همش از اینکه بابام خرجمو میداد احساس خجالت میکردم دست خودم نبود به فکر فرو میرفتم میگفتم خاک تو سر منو بقیه ک باباهامون کار می‌کنن برامون و کلا وقتایی که این فکرا سراغم میومد از خودم خیلی متنفر میشدم😑😑 الانم ک متاهلم گاهی وقتا از اون فکرا میاد سراغم میگم خب که چی چرا من باید شوهرم خرجمو بده انقد خجالت میکشم واااای اونوقت حتما فکر میکنید خیلی آدم فعال و زرنگی هستم؟ اگه تنبل نبودم برا خودم یه کاری کاسبی چیزی راه می‌انداختم خودم خرجمو بدم😂😂ولی واقعا خجالت میکشم نمی‌دونم چرا

بعد با خودم میگم خب مگه از قدیم این نبوده که کار خونه وظیفه زنه و کار بیرون وظیفه مرد خب مام کارای خونه رو میکنیم بعدش باز میگم آها پس داریم مثه خدمتکار زندگی میکنیم 😐😖 بخدا گاهی اوقات دیوونه میشم میگم کاش یه پرنده بودم نه انسان 😂😂اونجوری کمتر ازین فکرا به سرم میزد

منم خیلی خجالت میکشم و الان خیلی پول نیازمه موندم چ کاری رو شروع کنم که به پول برسم

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
منم خیلی خجالت میکشم و الان خیلی پول نیازمه موندم چ کاری رو شروع کنم که به پول برسم

اگه شرایطشو داری حتما مستقل شو واقعا حس خوبیه بنظرم کاش منم بتونم کار کنم یکم اعتماد به نفس بگیرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه خودتو تمیز میکنی

خونه مردم نیس ک بگی خدمتکاری

بعدشم نفقه وظیفه مرد هس چ تو شاغل باشی چ نباشی

پدرتم ک بهت پول میداده چون خودش تورو بدنیا آورده پس باید تامینت کنه تو ک ب خواست خودت پا تو این دنیا نزاشتی عزیزم

خونه خودتو تمیز میکنیخونه مردم نیس ک بگی خدمتکاریبعدشم نفقه وظیفه مرد هس چ تو شاغل باشی چ نباشیپدرتم ...

می‌دونم اینارو اما بازم دست خودم نیست احساس میکنم آدما نباید به هیچکس متکی باشن باید خودشون برا خودشون کار کنند😖 بعد این طرز فکرمه خودم تا لنگ ظهر خوابم😂😂😂

عزیزم وسواس فکریه بنظرم

وگرنه ببین مثلا شما لباس خودتو میشوری یا لیوان خودتو میشوری این خدمتکاری نیست!

یا وظیفه مرد هست ک بیرون از خونه کار کنه دیگه

میخای شما برو بیرون شوهره بیاد بشینه سبزی پاک کنه

بیخیال خجالت چی اخه

اگه شرایطشو داری حتما مستقل شو واقعا حس خوبیه بنظرم کاش منم بتونم کار کنم یکم اعتماد به نفس بگیرم

دنبال کار آنلاینم.

مثلاً آنلاین شاپ بزنم ولی آنلاین شاپ چی نمیدونم

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!