2777
2789
عنوان

ولش کنم یا باهاش بمونم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 49 پست
نون خور ن ک مثلا باباش کمکش کنه خودشم ی وامی چیزی برداره

خودش دنبال کار هست باباش هم میریزه ب حسابش اما جز این یه برادر دیگه داره ک بیکاره و باباش خرج خونه و بچشو میده حالا ب نظرت اینم میاد ساپورت کنه ، بگو چیمار کنم توروخدا

درسته ک پول خوش بختی نمیاره ولی برای رفاه و ارامش لازمه برای شروع زندگی واجبه دین و ایمان سر جای خود ...

دین و ایمون همه چیو با خودش میاره منظورم دین و ایمون ظاهری نیس اون که دین داره غیرتم داره..به فکر زنو بچشم هست ...دنبال کار میگرده دلش برا آرامش زنش میتپه و...این دین و ایمون واقعیه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودش دنبال کار هست باباش هم میریزه ب حسابش اما جز این یه برادر دیگه داره ک بیکاره و باباش خرج خونه و ...

فکر کن یه روزی پدرش نباشه یاورشکست شه خدایی نکرده اون موقع چی.مرد بابد رو پای خودش وایسه جنم داشته باشه حتی بخاطر خانوادش شده بره کارگری کنه.اونوقت باید برا هر چیزیم ک برات بخره ب باباش جواب پس بده.

البته ببین اون یکی پولداره به صدقه سر باباش پولداره یا خودش مستقله

اینم بگما درسته شغل خیلی مهمه ولی همه چیزم پول نیست اخلاقشونم بسنج .بنظرم ی ادمی ک ی درامد معمولس داشته باشه ولی بااخلاق و با ایمان باشه بهتر از یه خر پول بد اخلاقو بی ایمانه 

ب خانوادت بگو تحقیق کنن در موردشون

فکر کن یه روزی پدرش نباشه یاورشکست شه خدایی نکرده اون موقع چی.مرد بابد رو پای خودش وایسه جنم داشته ب ...

اونی هم ک پولداره نسل اندر نسل پولادار ان از باباش کارخونه بهش رسیده اون حتی دانشگاهم نرفته یعنی نیازی نبود بره .نه تحصیلات داره نه قیافه 

فکر کن یه روزی پدرش نباشه یاورشکست شه خدایی نکرده اون موقع چی.مرد بابد رو پای خودش وایسه جنم داشته ب ...

میترسم عیاش باشه بهم صدمه بزنه میترسم ارامشی که الان دارم رو باهاش نداشته باشم

دستت درد نکنه اونقد ذهنم درگیره یعنی واقعا گیج شدم

عزیزم به خودت زمان بده

ازدواج خیلی مقوله ی حساسیه

باید خیلی دقت کنی

نه اون پسر پولدار میتونه نرمال باشه نه اینی که گفتی

سعی کن یه مدت بیخیال بشی و روی خودت کار کنی

یه دفتر بردار تمام نکاتی که دوس داری همسر ایندت داشته باشه بنویس

و در قالب یه ادم تجسمش کن

دختر نازم تموم زندگیم 🦋

اونی هم ک پولداره نسل اندر نسل پولادار ان از باباش کارخونه بهش رسیده اون حتی دانشگاهم نرفته یعنی نیا ...

ببین عزیزم انسانیت باید تو ذات ادما باشه نه تحصیلات برا ادم شعور میاره ن پول شعور میاره.

از همه نظر بسنج اصلا قرار نیس حتما با یکی از این دوتا ازدواج کنی