2777
2789
عنوان

نظر بدید طبیعی یا سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 88 پست
همه دکترا تو بیمارستان خصوصی انجام میدن

ن الان اینجوری نیس دیگه

خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا  سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم  دعا کنید
اقبال دکتر نیلا طبسی

خصوصیه اقبال

خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا  سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم  دعا کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکلی ندارم کلا.لگنمو 2هفته دیگه چک میکنه.گفت شرایط طبیعی داری ولی انتخاب با خودته

قطعا پيش همچين پزشكي نميرم

اينم بگم ك دوتا طبيعي زايمان كردم

تا خطري بچه و مادر رو تهديد نكنه،سزارين هيچ جايي نداره

دکترت نامه بده انجام میدن

اون ک اره الان راحت نامه نمیدن خو

قطعا پيش همچين پزشكي نميرم اينم بگم ك دوتا طبيعي زايمان كردم تا خطري بچه و مادر رو تهديد نكنه،سزار ...

میدونم چی میگی.ولی اینقدر همه سزارین و انتخاب میکنن اینم احتمالا خواسته انتخابو بده به خودم وگرنه ک از اول بهم طبیعی پیشنهاد داد و خیلی پیگیر بود کلاس برم.

میشه ب منم معرفیش کنی منم دنبال دکریم ک سزارین کنه و یر میزی نگیره کدوم بیمارستانا هست

دکتری که میبره خصوصی عمل میکنه دیگه زیر میزی نمیگیره.دکتر من که اینجوری بود پولی نگرفت گفت من از بیمارستان پول میگیرم....

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........

دوست گلم برخلاف تصور که فکر می کنن برای سزارین باید برن بیمارستان خصوصی سخت در اشتباهن، اگه می خوای هزینه کنی و بری بیمارستان خصوصی دکتر خوب و کلدر خوب بالای سرت کلاسای امادگی زایمان شرکت کردی و‌کلا هزینه کردی قطعا طبیعی در غیر این صورت سزارین

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1