خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم دعا کنید
خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم دعا کنید
قطعا پيش همچين پزشكي نميرم اينم بگم ك دوتا طبيعي زايمان كردم تا خطري بچه و مادر رو تهديد نكنه،سزار ...
میدونم چی میگی.ولی اینقدر همه سزارین و انتخاب میکنن اینم احتمالا خواسته انتخابو بده به خودم وگرنه ک از اول بهم طبیعی پیشنهاد داد و خیلی پیگیر بود کلاس برم.
دوست گلم برخلاف تصور که فکر می کنن برای سزارین باید برن بیمارستان خصوصی سخت در اشتباهن، اگه می خوای هزینه کنی و بری بیمارستان خصوصی دکتر خوب و کلدر خوب بالای سرت کلاسای امادگی زایمان شرکت کردی وکلا هزینه کردی قطعا طبیعی در غیر این صورت سزارین
دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰 https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1