2777
2789
عنوان

نظر بدید طبیعی یا سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 88 پست

من سزارین شدم خیلیم راحت بود

البته اول قرار بود طبیعی باشه که که رحمم از 5سانت بیشتر باز نشد

تو آن احساس آشوبی که پایانش نمی خواهم پرسند کیستی؟ ساکن سمت چپ سینه ام  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتری که میبره خصوصی عمل میکنه دیگه زیر میزی نمیگیره.دکتر من که اینجوری بود پولی نگرفت گفت من از بیم ...

من ک عمرا پام دولتی باز شه هخخخ ولی کلا سزارین و سخت میگیرن جدیدا من تندیس میخوام زایمان کنم

خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا  سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم  دعا کنید
بهتر از تاپیک *مادرشوهرم بدجنسه*هست 😂😂

😂😂😂آره واقعا...

ولی اینجور تاپیکم آخرش دعوای طبیعی وسزارین بالا میگیره این شمایی که سردرگم میشی..من خودم نه از کسی پرسیدم نه نظر تواستم رفتم بیمارستان وضعیت طبیعی هارو دیدم ..به این نتیجه رسیدم من توانایی طبیعی ندارم رفتم عمل شدم

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
😂😂😂آره واقعا...  ولی اینجور تاپیکم آخرش دعوای طبیعی وسزارین بالا میگیره این شمایی که سردرگم ...

اره در آخر بستگی به خود آدم داره.

نمیدونم واقعا نظرات هم یه جوریه .

فقط سزاارین فقطططططططططططط خودتو جرواجر نده خواهررررررررر

من دوروز درد داشتم روز سوم پاشدم کارامو کردم فقط موقع بلند شدن وسرفه کردن درد داشتم خداشاهده باورم نمیشد اینقدر سز راحت باشه من بیحسی موضعی شدم

من ک عمرا پام دولتی باز شه هخخخ ولی کلا سزارین و سخت میگیرن جدیدا من تندیس میخوام زایمان کنم

آره عزیزم الان دولتی ها البته نمیشه گفت همه وضعشون خیلی خرابه حتی برا زایمان طبیعی آدم نمیدونه بره آیا زنده میاد بیرون🤔من از خصوصی خیلی راضی بودم 

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
نه .برای سزارین جریمه اشو میگیرن عمل میکنن.منکه اینجوری شنیدم حالا راست یا دروغ نمیدونم

الان من حساب کردم باهزینه بیمارستانم حدودا ۱۰م درمیاد

خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا  سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم  دعا کنید
نه .برای سزارین جریمه اشو میگیرن عمل میکنن.منکه اینجوری شنیدم حالا راست یا دروغ نمیدونم

جریمه چی این دیگه از کجا اومد دولتی ها سزارین اختیاری نمیکنن کلا مگر در شرایط خاص مثل بریچ بودن یا شکم دوم یا موارد دیگه...خصوصی ها خیلی راحت بدون هیچ حرفی بستریت میکنن عمل میکنن .قیمت بیمارستان های خصوصی فرق میکنه از ۵ تومن به بالا

الان من حساب کردم باهزینه بیمارستانم حدودا ۱۰م درمیاد

دیگه اینجوری همه چی گرون .خواهر خودم چندسال پیش سزارین کرد اتاقvipگرفتن و کلی چیز میز دیگه 15 تومن شد.همه چی گرونه ادم میترسه بچه بیاره😁