دکتری که میبره خصوصی عمل میکنه دیگه زیر میزی نمیگیره.دکتر من که اینجوری بود پولی نگرفت گفت من از بیم ...
من ک عمرا پام دولتی باز شه هخخخ ولی کلا سزارین و سخت میگیرن جدیدا من تندیس میخوام زایمان کنم
خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم دعا کنید
ولی اینجور تاپیکم آخرش دعوای طبیعی وسزارین بالا میگیره این شمایی که سردرگم میشی..من خودم نه از کسی پرسیدم نه نظر تواستم رفتم بیمارستان وضعیت طبیعی هارو دیدم ..به این نتیجه رسیدم من توانایی طبیعی ندارم رفتم عمل شدم
هر آدمی [انسان] نیست....... دین من [انسانیت] من است..........
نه .برای سزارین جریمه اشو میگیرن عمل میکنن.منکه اینجوری شنیدم حالا راست یا دروغ نمیدونم
الان من حساب کردم باهزینه بیمارستانم حدودا ۱۰م درمیاد
خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم دعا کنید
نه .برای سزارین جریمه اشو میگیرن عمل میکنن.منکه اینجوری شنیدم حالا راست یا دروغ نمیدونم
جریمه چی این دیگه از کجا اومد دولتی ها سزارین اختیاری نمیکنن کلا مگر در شرایط خاص مثل بریچ بودن یا شکم دوم یا موارد دیگه...خصوصی ها خیلی راحت بدون هیچ حرفی بستریت میکنن عمل میکنن .قیمت بیمارستان های خصوصی فرق میکنه از ۵ تومن به بالا
هر آدمی [انسان] نیست....... دین من [انسانیت] من است..........