2777
2789
عنوان

نظر بدید طبیعی یا سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 88 پست
نه شفا کامل خصوصیه.با بیمه ما قرارداد دارن.کلا نیرو انتظامی کارمنداشو میفرسته شفا یا امیر.امیر مازند ...

انشاالله به سلامتی زایمان میکنی عزیزم

منم میخوام شفا زایمان کنم یه لحظه ترسیدم گفتم نکنه نیمه خصوصیه

۰

دوستان عزیز لطفا لایک‌نفرمایید ای به فدای انگشتانتان😶
مواظب باش استراحت کن حتما سونو واژینال دقیقتره همون ۳۸ درسته شماره بیمارستان شفا رو داری؟

اره دارم الان میفرستم برات

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله به سلامتی زایمان میکنی عزیزم منم میخوام شفا زایمان کنم یه لحظه ترسیدم گفتم نکنه نیمه خصوصی ...

ان شاءالله زایمان خوب و راحتی داشته باشی گلم.

01133205006

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج

استارتر برو تواین تاپیک

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2833220/خانمایی-که-از-بخیه-زایمان-طبیعی-سردر-میارین-یا-ماما-و-پرستار-هستین

خدایی بازم نی نی دار بشم سز وانتخاب میکنمم من فکر میکردم برم سزارین کنم سره زا میرم باور نمیکنی بیح ...

منم عالی بودم🤗🤗🤗

تازه روز پنجم از پله های طبقه دوم قل خوردم پایین🤣🤣🤣 هیچیم نشد

روز هفتم خودم ماشینو برداشتم و یه مسیر ۴۵ دقیقه ای رفتم بخیه هام رو به دکتر نشون دادم😁😁

روز بعدشم سفر🤣🤣🤣🤣

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
خوب همین دیگه گلم اکثر کسایی که میان از سز تعریف میکنن یه بار یا دوبار انجامش دادن منم دختر اولمو ...

من که درد طبیعی رو کشیدم

اصلا قابل مقاسیه نیست درد سزارین و طبیعی 

بعدشم اونجای ادم بخیه بخوره😐 من اصلا دوست ندارم

من کلا نمیتونم اینو طبیعی بیارم😅😅😅😅 ینی بخوام هم نمیشه

و هزار مرتبه شکر میکنم که نمیشه🤣🤣

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
دیگه اینجوری همه چی گرون .خواهر خودم چندسال پیش سزارین کرد اتاقvipگرفتن و کلی چیز میز دیگه 15 تومن ش ...

دقیقا

خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا  سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم  دعا کنید

من دختر خالم نجمیه بود دکترشم خانم کاوه بود سزارین شد همون موقع ک اومد خونه داشت راه میرفت و حالش خوب بود ماشالله خالم میگفت یکم خودتو بنداز چشم میخوری...

مامانمم 5 سال پیش همون نجمیه طبیعی انجام داد حالش خوب بود ولی دکترشو نمیدونم کی بود.خودمم میرم کاوه.البته اون موقع ک مامانم رفته بود یه خانومی بغلش سزارین شده بود حالش خیلی بد بود ولی مامان منم خیلی خوب بود خداروشکر اونم اومد خونه دیگه خوب بود.

کلا فکر نکنم نجمیه خوب باشه اگه دکترم خوب باشه

من دختر خالم نجمیه بود دکترشم خانم کاوه بود سزارین شد همون موقع ک اومد خونه داشت راه میرفت و حالش خو ...

منم میخوام نجیمه برم اگه دکترای خوب اونجارو میشناسی ممنون میشم راهنمایی کنی

❤ما شاء الله لاحول ولا قوه الا باالله العلی عظیم💜💙💛

راستش من خودمم هنوز حامله ام زایمان نکردم پیششون ولی میگم دختر خالم پیش مهسا کاوه زایمان کرد خداروشکر خیلی خوب بود بعدشم دختر داییم رفت پیشش بعدشم یکی از فامیلامون از شهرستان رفت پیشش اون هم کیست داشت هم زایمان خیلی راضی بود.

مطبشم خیلی خوب نوبت میده شاید یه وقتایی یکم معطل شی یه وقتایی هم سریع میری تو ولی من پیش ترکستانی یه یار رفتم واااااااااااااایییییی خیلی شلووووووووغ بود خیلی....زن 8-9 ماهه رو دو ساعت مطب نگه داشته بود

تازه دوتا یکی هم بود تقریبا

این خیلی هم خوش برخورد و خوبه و خانم مومنیه و اهل زیر میزیو اینا هم نیست

منم عالی بودم🤗🤗🤗 تازه روز پنجم از پله های طبقه دوم قل خوردم پایین🤣🤣🤣 هیچیم نشد روز هفتم خودم ...

خداروشکر که خوبیم