2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 3113 بازدید | 338 پست
 این که مثبته مثبته مبارکا باشه مامانی

ممنون خانومی

اگه کسی ارزش کاری رو که می‌کنی رو نمی‌فهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم اولین باره آخه یه بار فقط درست یکی دو روز بعد پریودم نزدیکی بدون جلوگیری داشتیم فکر نمی‌کر ...

منم فکر نمیکردم دقیقا تا سه روز بعد پریودی بگیره الان شک دارم واقعا 

خدایاشکرت

وااای مبارکه،سرصبحی چه هبرخوبی دادی بهمون،

واسه منو بقیه منتظرا دعاکن،دعات میگیره الان،

دعا کن هممون این ماه ذوق و خوشحالی ترو داشته باشیم و تجربه اش کنیم

خدایا تنها تو غیرممکن را ممکن میکنی،پس غیرممکنم را ممکن کن...
مبارکه عزیزم. ی نفس عمیق بکش.... خداروشکر . انشاالله سالم و صالح باشه. حالا شوهرتو سورپرایز کردی ...

ممنون خانومی اشکام داره می‌ریزه همینجور

اصلا باورم نمیشه

اصلا نمی‌دونم چجوری باید بهش بگم

اگه کسی ارزش کاری رو که می‌کنی رو نمی‌فهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼
ناراحت نیستم خییییییلی هولم...خونه هم تنهام نمی‌دونم چیکار کنم دارم دور خودم میگردم

برو بی بی چکتو بذار داخل جعبه عصر شوهرت اومد بده بعش روشم ی متن خوشگل بنویس 

خدایاشکرت
وااای مبارکه،سرصبحی چه هبرخوبی دادی بهمون، واسه منو بقیه منتظرا دعاکن،دعات میگیره الان، دعا کن همم ...

عزیزدلم...اگه قابل باشم حتما 

منم فکر نمیکردم دقیقا تا سه روز بعد پریودی بگیره الان شک دارم واقعا 

بی بی چکم خیلی سریع خط انداخت مال شمام همینطور؟آزمایش رفتی؟

نه عزیزم اولین باره آخه یه بار فقط درست یکی دو روز بعد پریودم نزدیکی بدون جلوگیری داشتیم فکر نمی‌کر ...

اسی ببخشید منم تو شرایط شما هستم مگه شوهرت کاری کرد؟اگه بیرون ریخته باشه ممکنه خودش یکم اتفاقی بریزه تو؟؟ببخشید نمیدونستم چطوری بپرسم😭لطفا بگو

خدایاشکرت
وااای نه خوشحال باش مال تو و شوهرت بلانسبت از بیابون نیومده که میلرزی 

قربونش برم الهی آخه اصلا منتظرش نبودم....خدا خیلی دوسم داره

ممنون خانومی اشکام داره می‌ریزه همینجور اصلا باورم نمیشه اصلا نمی‌دونم چجوری باید بهش بگم

بگو اقاییم ۱و۲و ۳ بووووووومپپپپ خبر دارم چه خبراااا 

اولین وارث شما امروز سلام کرد 

بعد یه ناز خشگل کن سرت یه وری کن بگو حامله ام 

بعد دیگ نمیدونم چی کار کنید 

ممنون خانومی اشکام داره می‌ریزه همینجور اصلا باورم نمیشه اصلا نمی‌دونم چجوری باید بهش بگم

واسه اونایی ک نی نی ندارن دعا کن.

بگو باز پریود،شدی و وقتی ناراحت شد بی بی چکتو بذار کف دستش .😜

یا مثل من بگو مهمون داریم وچ مهمونی...بذار تا حدس بزنه بعد یهویی بگو نه بابا بچه ات داره میاد ...😁

فقط،یادت نره فیلم بگیری..

الانم از خودت تو این وضعیت فیلم بگیر

من ۶ صبح گرفتم...جرات ندارم نگاش کنم😂😂😂

کله پدر هر چی آدم بیخیال و‌ بی توجه ر........😎🙄
بی بی چکم خیلی سریع خط انداخت مال شمام همینطور؟آزمایش رفتی؟

دیروز بی بی چک زدم هاله انداخت 

اما ۹روز مونده بود به پری 

خانمای اینجا گفتن خیلی زود زدی باید صبر کنی حالا منتظرم تا اون موقع ولی بدجور کمرم درد میکنه و زیر شکمم تیر میکشه 

و سینه هام

اما میگم شایدم بخاطر کیست باشه که برگشته نمیدونم واقعا 

خدایاشکرت
اسی ببخشید منم تو شرایط شما هستم مگه شوهرت کاری کرد؟اگه بیرون ریخته باشه ممکنه خودش یکم اتفاقی بریزه ...

آره عزیزم تا جایی که یادم میاد بیرون ریخت...نمی‌دونم بخدا

اصلا مغزم هنگه هنگه..

بچه ها آنتی بیوتیکایی که مصرف کردم ضرر نداره؟

یه هفته آنتی بیوتیک مصرف کردم...حتی شیاف