2777
2789
عنوان

دختر بچه ی همسایمون..😐😦

| مشاهده متن کامل بحث + 1307 بازدید | 55 پست
خدا خیرت بده منم این مورد رو دیدم زنه کلا خنگ بود و میگفت بچه های خودم هستن! حالا فکر کن خودش توی ...

دقیقا مثه همین دختره همیشه تنها تو کوچه است

واقعا نمیدونم با اینهمه بیخیالی چرا بچه میارن

واااای یک بار دخترخاله های من دوتا پسرشون رو با پسر دخترداییشون فرستاده بودن استخر یک مرد مریض تو اس ...

زیاد دیدم میخوان بچه رو از سر خودشون باز کنن میفرستن اینور اونور.

دختر من الان هجده سالشه تازه نزدیکای خونه اجازه میدم جدیدا بره. اینا رو میبینم چه راحتن کفری میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختره تپل مپل و گوشتیه همش لباسای تنگ میپوشنه بهش

بخدا وقتی میبینمش با اون لباسا بیرون تنهاست تنم میلرزه 

حالا یه آدم نرمال میگه این بچه است چه اشکالی داره این لباسا رو بپوشه ولی یه آدم مریض به چیزای دیگه فکر میکنه مخصوصا وقتی ببینه تنها بیرونه

زیاد دیدم میخوان بچه رو از سر خودشون باز کنن میفرستن اینور اونور. دختر من الان هجده سالشه تازه ن ...

والا من هم 30 سالمه بعد از ظهر باید خونه باشم محدودیت دارم والا تراول پنجاهی تو هوا میچرخید ... تو خونه اومدم ادای دادن تراول به پسرش رو درمیارم تراول پنجاهی رو دستا جلو شق و باز به پسرش میداد واقعا دود از سرم بلند میشد میگفتم به خدا یکی میشن عین دایی هاشون پرتوقع و بی آر 

شهزاده و پرنسس
والا من هم 30 سالمه بعد از ظهر باید خونه باشم محدودیت دارم والا تراول پنجاهی تو هوا میچرخید ... تو خ ...

امیدوارم خدا بهشون  رحم کنه.

حتی اگر اتفاق بدی هم براشون  نیفته بجه های مقید و خوبی از اب درنمیان و نمیتونن زیر بار هیچ مسوولیت و مخدودیتی برن.

انگار باج میگیرن که دیگران رو راحت بگذارن!

امیدوارم خدا بهشون  رحم کنه. حتی اگر اتفاق بدی هم براشون  نیفته بجه های مقید و خوبی از اب ...

پسر یکیشون باز خوبه این یکی از الان تنبل و بخور بخواب الان تقریبا 16 15 سالشونه

شهزاده و پرنسس
آدم ماتش می بره از وجود این همه بیمار جنسی    

کار دختر خاله هام  اشتباه بوده حالا اتفاق بد به کنار فردا چجور میتونن جلوی پسرشونو بگیرن نمیدونم با این همه توقع و آزادی تازه یک بار از دهن بچه داداششون در رفت که رفتیم لاله پارک انقدر با آسانسور اومدین بالا و پایین آخر نگهبان اومد با داد و بیداد بیرونمون کرد 

شهزاده و پرنسس
تب روشن فکری دارند ، بگن بچه رو نباید محدود کرد و از این حرفا 

الان این رو میگم همه حمله میکنن بهم تو منطقه فارس بالا شهر بزرگ شدن کلا راحتن فارس ها رو دیدم خیلی راحت و آسوده میرن خونه یکی میمونن خیلی راحتن کلا حالا همه میریزن سرم

شهزاده و پرنسس