2777
2789
عنوان

دختر بچه ی همسایمون..😐😦

| مشاهده متن کامل بحث + 1307 بازدید | 55 پست

دور از جون بايد يه بلايي سر بچه بياد مثل اتنا تو اردبيل كه بعدش غصه بخورن تا اخر عمرشون چقد بي لياقتن اخه

خدايا شكرت🙏🏻پر انرژي مثبتم😌بهترين و مهربون ترين شوهر دنيارو دادي بهم😍واسه همه چي ممنونتم💖مرسي كه دارم مامان ميشم👪خداجونم مرسي كه هستي🌞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه مادرش نزدیک ده سال از من بزرگتره روم نمیشه 

این مورد از مصادیق اصلی و درست کودک ازاری و بند غفلت شدید والدین هست

لطفا به صورت ناشناس یه زنگ بزن به خط 123 و توضیح بده تا بیایند و به مادر کودک تذکر بدن

اگه بعد از چند بار تذکر تغییری نکنه باید بره دادگاه و ج بده

خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر  دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.

من خونواده شوهرم اینجورین بچه هاشون کلاتوکوچه ولن من یه وقتایی دلم میسوزه بهشون تذکرمیدم ولی میگن نترس هیچیشون نمیشه تاحالااتفاقی نیفتاده من بعدنمیفته

چخبرتونه؟؟             چه خبرتونه؟ (بالحن احمدی نژادبخونید)

اونوقت ما خواهر ۱۵ سالمونو با اسکورت میبریم مدرسه میاریم 

من بودم میرفتم پیش مادرش از داستانای تجاوز تعریف میکردم .برو بگو شاید واقعا نمیدونه ونمیفهمه .به شوهرت بگو به باباش بگه 

سعی میکنم از وسایل یک بار مصرف استفاده نکنم ،خصوصا سفره ی یک بار مصرف که اصلا ضروری نیست .همیشه لیوان همراهم دارم .تا بتونم اب معدنی نمیخرم .فروشگاه که میرم کیسه همراهم دارم وپلاستیک نمیگیرم.تابتونم زباله تولید نمیکنم.زباله های خشک وتر رو جدا میکنم وزباله های خشک رو تحویل کانکسای شهرداری میدم .شاید بگید برای چی اینهمه به خودت سختی میدی وقتی هیچ کس رعایت نمیکنه ؟ خودمم گاهی به این فکر کردم گاهی به سختی میفتم ،راحتیم کمترمیشه اما دیگه عادت کردمو ی حس خوب از این رعایت کردنام گرفتم  .همه ی این کارارو میکنم برای برادرزاده هام که وقتی بزرگ شدن اندکی از این طبیعت براشون باقی بمونه .برای بچه های خودم .برای بچه های شما که عاشقشون هستید.میخوام وقتی بزرگ شدن بگم من سهم خودمو انجام دادم وکوتاهی نکردم .

من که از دست همسایه بد دارم دق میکنم.  پسر همسایمون 9 سالشه از صبح تا شب میاد روی بالکن با صدای بلند آواز میخونه.  امروز با مهربونی بهش تذکر دادم یهو بهم فحش داد مادرشم هرچی از دهنش دراومد بهم گفت منم همینجوری نگاهشون کردم . به شوهرم گفتم گفت میرم به شوهرش میگم . بخدا خسته شدم😕😯

...برای خودم زندگی میکنم🫠🫠🫠

دور از جون بايد يه بلايي سر بچه بياد مثل اتنا تو اردبيل كه بعدش غصه بخورن تا اخر عمرشون چقد بي لياقت ...

بخدا خیلی بی لیاقتن خدا ازشون نگذره 

یکی نیس بهشون شما که اینجوری هستین چرا بچه میارین

تقدیر ویژه از مادرش الزامیه! مام یه همسایه داشتیم حتی بچه شو تنها میفرستاد استخر ساختمونمون ن ...

واااای یک بار دخترخاله های من دوتا پسرشون رو با پسر دخترداییشون فرستاده بودن استخر یک مرد مریض تو استخر مزاحمشون شده بود دست میزده به این ور اونور یکی پسر دختر خالم اونم رفته به نجات غریق گفته اونا هم اومدن بیرونشون کردن فکر کن تو شهر غریب اومدن شهر بزرگ سه تا پسر بچه 13 12 ساله رو فرستادن استخر پارک آبی اونام ترسیده بودن سریع رفته بودن رختکن سریع لباس پوشیده بودن اومده بودن تراول پنجاه تومنی میدادن دست بچه های 12 13 سالشون با دختر برادرشون میگفتن برین لاله پارک غذا بخورین فقط به خاطر اینکه تو خونه شلوغ و سر و صدا میکنن واقعا تنم میلرزید از شیوه تربیتیشون 

شهزاده و پرنسس
اونوقت ما خواهر ۱۵ سالمونو با اسکورت میبریم مدرسه میاریم  من بودم میرفتم پیش مادرش از داستانای ...

والا راستش ما رفت و امد باهاشون نداریم ولی دوتا از همسایه ها میگفتن بهش غیر مستقیم گفتیم بدش اومد

باشه عزیزم حتما این کارو میکنم 

خدا خیرت بده

منم این مورد رو دیدم زنه کلا خنگ بود و میگفت بچه های خودم هستن!

حالا فکر کن خودش توی خونه و عیاشی با مردم

دو تا بچه کچک دو ساله و 7 ساله توی کوچه ول بودن

تصور کن افغانی های کوچه شون میگفتن اینا همه ش تنها!!!

خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر  دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.