2777
2789

یه بار این اواخر دیدم داره تو قابله اصلی قاشق میزنه میخوره نصف شب تا اومدم یهو یه بشقاب کاهو رو میز بود خالیش کرد قاشقش گذاشت تو اون که یعنی دهن نمیزنه انگار من خرم😐

چندین بارم دیدم ته بشقابش هی میریزه تو قابلمه حتی دهنیارو منم وسواسم بدم میاد

بهشم میگم ناراحت میشه میگه نه من همچین کاری نکردم دهن نزدم تمیزه فلانه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دهن مامانا تمیزه 😁😁😁

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

کسی که میگه دهنی مادرم قطعا ی مشکلی داره 

وگرنه دهنی مادرت چه اشکالی داره؟

بعد ازدواج کنید با شوهرتون همکار میکنید همه چیز همم می‌خورید 

ببخشید خیلی رک گفتم 

کاربری دوممه 🙂 و تنت ،وطنم ....🫀

دهن مادر گله 

توی غذا هم تف کنه با جون و دل میخورم

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

کسی که میگه دهنی مادرم قطعا ی مشکلی داره وگرنه دهنی مادرت چه اشکالی داره؟بعد ازدواج کنید با شوهرتون ...

مشکل شما دارید که فک میکنید همه باید هم سبک شما زندگی کنن من دهنی کسی نمیخورم و از نظر علمی هم ثابت شده درس نیس