2777
2789
عنوان

دختر بچه ی همسایمون..😐😦

| مشاهده متن کامل بحث + 1307 بازدید | 55 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از خدا میخوام کمک کنه به خاطر بی عقلی پدرو مادرش یه نظری به این بچه کنه از تجاوز حفظ بشه لا اقل،کاش با مادرش صحبت میکردید متوجه رفتار اشتباهش بشه،همه مثل شما که نگرانش نمیشه،یوقت دیدی خدای ناکرده بهش دست درازی بشه

بچه همسایه خونه بایامذاینجوریه میاد تو خونشون میگرده یه چیز پیدا کنه بخوره، دوچرخه بچه ابجیم اونجاست بدون اجازه میاد برمیداره، همیشه هم تو کوچه ان دوبارم تو مسجدا در مراسمات متفاوت جاموندن مردم اوردنشون، موندم چرا بچه دار شدن با این همه احساس مسولیت

خدایا شکرت🌹

فردا پس فردا ک خدانکرده گم بشه با هشتگ آتنابنیتا پدر ملتو درمیان و مادرش میشینه جلوی دوربین شاهین صمدپور اشک تمساح میریزه

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

ووووای خدا  خدای مهربونم یکی به من بده بزارمش رو چشمم😓کاش خدا منم لایق مامان شدن میدونست

لیاقت نمیخواد میینی که😐

من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (: