2777
2789
عنوان

دختر بچه ی همسایمون..😐😦

1307 بازدید | 55 پست

سلام

ما یه همسایه داریم یه دختر سه الی چهار ساله داره همین یدونه بچه رو دارن خیلی هم خوشکله

این دختر هروقت من میرم بیرون اینم بیشتر وقتا تنها تو کوچه است خاک بازی میکنه مامان و باباش اصلا فکرش نیستن اصلا عین خیالشونم نیست مثلا ساعت ۲بعداز ظهر که کوچه کاملا خلوته از ترانس بیرونو نگاه میکنم میبینم تنها نشسته داره برا خودش بازی میکنه. خیلی هم زرنگ و زبون داره در خونه ی هرکدوم از همسایه هاهم باز باشه بدون در زدن میره داخل و با کمال پرویی پیششون میشینه یه چند باری خونه ماهم اومده. 

مثلا ما تازه اومده بودیم اینجا نمیشناختیمش شوهرم رفته بود میوه بگیره بعد وقتی داشته میومده اینم همونجا شوهرمو میبینه میگفت خودش دست تو پلاستیک میوه برداشت و بعدشم با شوهرم اومد بالا چن ساعت خونمون موند اصلا مارو نمیشناختا 

من ترسیدم مامانش نگرانش بشه بردمش در خونشون دیدم مادره عین خیالشم نبوده 

خیلی باعث تعجم شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای مگه میشه انقد بیخیال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟😨😨😨

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒

شیطونه میگه بری بچه رو قایم کنی بگی دزدیدن 

پدر مادرش 💩به خودشون ادم بشن 😒

امروز ۴۰۴/۶/۸   .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️خدایا شکرت الهی همه به خواسته هاشون برسن امضام تغییر کرد امروز ۴۰۴/۷/۲۹به ارزوم رسیدم .🥹.قربون عظمت و بزرگیت خدا خیلی دوست دارم 🥰این حال خوب نصیب همههههه الهی آمین😇