2777
2789
🤣نه بابا از خواب بیدارش کردم داشتم گریه میکردم ترسید بعد بهش نشون دادم.

خوب تو هم مثل من هول شدی من دم سونوگرافی از هولم ز زد مامانم شوهرمم ام آر آی کمر داشت یهو اومد شنید وسط حرفام هی بوسم میکرد.... ایشالا چن سال دیگه بعدیو جبران میکنیم 

الان چه حسی دارین مامان خانوم؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی برم آزمایش؟؟؟

برو  زیر نظر ی دکتر خیلی خوب ..من زهرا رضایی رو پیشنهاد میدم مطهریه... کارش عالیه ...باید زیر نظر باسی چون سابقه سقط داشتی حتما امرروز برو عزیزم احتمالا بهت دارو بدن محکمتر شهچ

چه زود دعاهای شب قدرت برآورده شد

مبارکت باشه😊😊😊

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
دوسال.چند ماه یکی از بچه های نی نی سایت یه دکتر طب سنتی بهم معرفی کردم رفتم اونجا و ازش نتیجه گرفتم.

عزیزم من خواهرم شیش ماه اقدامه اگه میشه دکترو ب منم معرفی کن تابهش بگم اونم بره   

میرسه اون روزی که ازشادی اشک بریزم💫✨😇

زود برو دکتر که صددرصد مطمین شی.مارو هم بی خبر نذار

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤