2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107543 بازدید | 2677 پست

هرمان جان الفراررررر ررررررررر

خخخ

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
حلیم بادمجون حرف نداره، اصفهان گز آردی و بریونی هم محشره غذاهای شمالیام خوبه خیلی. شله  مشهدی ...

وای گز آردی 😍😍😍😍من خیلی دوست  دارم . دم اصفهانیا گرم با این گزاشون .این جغور بقور چیه چه بانمک اسمش . موادش  چیه ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونایی که گفتن تو شربت ابلیمو نون تیلیت میکنن میخورن

یا شیربرنجو بانمک میخورن

هنوز نبضشون میزنه ایا ؟ در قید حیاتن ایشالا؟ خخخ

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
اره الان یک خانومی گفت من نمیدونستم .همونقدر که برای اون لپه عجیب برا ماهم عدس عجیب . باید با عدسن ا ...

گلم با عدس ن ها با عدسی عدسی ک میپزیم غذای عدسی

عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این رقص عاشقیتون یادگاری میمونه ..عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این بهترین سکانس کل زندگیتون...دل دومادو بردی عروس با سلیقه دوماد یه تارموتو به یه دنیا نمیده..  دوماد گل میریزه زیر قدم هات..دوماد هز (حض..حز)میکنه میرقصه باهات...  برو هرجا میره شونه به شونش شدی تاج سرش چراغ خونش
وای گز آردی 😍😍😍😍من خیلی دوست  دارم . دم اصفهانیا گرم با این گزاشون .این جغور بقور چیه چه با ...

جیگره گلم، مخلوط جیگر و پیاز سرخ شده و گوجه سرخ شده و رب گوجه و ادویه و سیب زمینی سرخ شده.... دستورشو سرچ کن .... اومممم

استان ما همه بانمک میخورن.باشکرعجیبه اینجا.اولین بارخواهرم اومداز دانشگاه گفت دوستام باشکرمیخورن یاع ...

عزیزم ما شیر و برنج و گلاب و هل میزنیم توش میزاریم سرد میشه ، میشه  شبیه بستنی و بعد میخوریم. منم دقیقا از وقتی فهمیدم شیربرنج با نمکم خورده میشه .

حالم خراب .

تو التهابم . 

کاشکی از اول 

نمیداد جوابم  😆😆😆

مثل این میمونه که شله زردو بانمک بخوری . 

مگه قراره‌ علائق همه یکی باشه؟ هر کسی ذائقه و نظر خودشو داره

دلبندم منم نگفتم الا و بلا دوست داشته باش میگم خیلیا این دسرو دوست دارن درست نیس تو فًای عمومی و مجازی در موردش اینطور صحبت کنید