2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107543 بازدید | 2677 پست
اگه الویه تو یخچال باشه واسه صبحونه میخورم..بعضی وقتا با ابگوشت ماست ودوغ میخورم تو قورمه سبزیم یه ع ...

طبیعیه.

شما خوبی مشکلی نداری

مریض بعدی

خخخخخ

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جان     وای از شیربرنج ‌و فرنی و اینا بیزارم شیرچندساله ب زور میخورم، اونم خامه ...

اووووه چقدفرق داره ذائقمون من عاشق دنبه چربی سرشیر شیر پرچرب شیربرنج کنگرم.البته من عاشق همه غذاهام😕

دردم از یار است و درمان نیز هم
عااااشق حلیم بادمجون زرد اصفهانیم

حلیم بادمجون حرف نداره، اصفهان گز آردی و بریونی هم محشره

غذاهای شمالیام خوبه خیلی.

شله  مشهدی و اینام خعلی خوشمزش

قزوینم قیمه نثارش خوب بود

زنجان جغور بغورش

بروجرد و اراک کبابش

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
یه سال پیش مادربزرگم شیربرنج با نمک خورد یه سال میشه ک شیربرنج نخوردم

استان ما همه بانمک میخورن.باشکرعجیبه اینجا.اولین بارخواهرم اومداز دانشگاه گفت دوستام باشکرمیخورن یاعسل مادهنمون بازموند😲😲😲

دردم از یار است و درمان نیز هم