2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107543 بازدید | 2677 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شمالیا یه غذای محلی دارن که شبیه قرمه سبزیه،اما توش فقط سبزی و مرغه.

نکته جالبش اینه که گوجه رو مثل املت که میزاری گوجه بپزه، گوجه رو اینجوری درست میکنن خوب که سرخ شد و پخت و آبش خشک شد میریزن تو خورشت😐

بعد یه تخم مرغم میندازن توش هم میزنن😐

من اولین بار که تعریفشو شنیدم اینجوری بودم😕 

ولی وقتی خوردم خوشم اومد اینجوری شدم☺ خوشمزس واقعا👌

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...

مغز گاو با تخم مرغ

جگر مرغ با تخم مرغ

گوشت ریز شده با تخم مرغ

لامصب انقد تخم مرغش خوشمزست خودشون خوشمزه نمیشه😋😋😋😋😋😋 املت با خیار یا خربزه یا ملون و طالبی هم خیلی دوست دارم😋 دهنم اب افتاد😀

خورشت ماست یه دسر لاکچری و گرون قیمت و خوشمزه ی اصفهانه. ذائقه ها و سلیقه هام متفاوته. اصلا درست نیس ...

مگه قراره‌ علائق همه یکی باشه؟ هر کسی ذائقه و نظر خودشو داره

((📖تاپیک کتابخوانی📖))((🎵تاپیک آهنگ🎵))در دیدگان آینه‌ها گوئی حرکات و رنگها و تصاویر وارونه منعکس می‌گشت و برفراز سر دلقکان پست و چهرۀ وقیح فواحش یک هالۀ مقدس نورانی مانند چتر مشتعلی می‌سوخت. خورشید مرده بود، خورشید مرده بود و فردا در ذهن کودکان مفهوم گنگ گمشده‌ای داشت. آنها غرابت این لفظ کهنه را در مشق‌های خود با لکهٔ درشت سیاهی تصویر می‌نمودند. مردم، گروه ساقط مردم، دل‌مرده و تکیده و مبهوت در زیر بار شوم جسدهاشان از غربتی به غربت دیگر می‌رفتند و میل دردناک جنایت در دستهایشان متورم می‌شد. آه، ای صدای زندانی... آیا شکوه یأس تو هرگز از هیچ سوی این شب منفور نقبی به سوی نور نخواهد زد؟ آه، ای صدای زندانی... ای آخرین صدای صداها... (فروغ فرخزاد- آیه‌های زمینی)
چقددد تهوع آور صحبت میکنید😐میتونید خیلی راحت بگید خوشتون نیومد یا بدمزه بود😒 ببخشید مگه تا حالا ا ...

استفراغتون از دهنتون‌ درنمیاد‌ مگه که مزه شو بدونین؟؟

نظرا‌ و ذائقه ها‌ متفاوته 

((📖تاپیک کتابخوانی📖))((🎵تاپیک آهنگ🎵))در دیدگان آینه‌ها گوئی حرکات و رنگها و تصاویر وارونه منعکس می‌گشت و برفراز سر دلقکان پست و چهرۀ وقیح فواحش یک هالۀ مقدس نورانی مانند چتر مشتعلی می‌سوخت. خورشید مرده بود، خورشید مرده بود و فردا در ذهن کودکان مفهوم گنگ گمشده‌ای داشت. آنها غرابت این لفظ کهنه را در مشق‌های خود با لکهٔ درشت سیاهی تصویر می‌نمودند. مردم، گروه ساقط مردم، دل‌مرده و تکیده و مبهوت در زیر بار شوم جسدهاشان از غربتی به غربت دیگر می‌رفتند و میل دردناک جنایت در دستهایشان متورم می‌شد. آه، ای صدای زندانی... آیا شکوه یأس تو هرگز از هیچ سوی این شب منفور نقبی به سوی نور نخواهد زد؟ آه، ای صدای زندانی... ای آخرین صدای صداها... (فروغ فرخزاد- آیه‌های زمینی)
نه خب سگ و خوک تو قرآن قید شده که حرامه وگرنه من کاری به نطریه بقیه علما ندارم😊

خوردن خساک و خرچنگ و هشت پا هم حرامه.توی قرآن هم اومده ماهی های دریایی فقط اونهایی که فلس دارند و میگو حلاله چون گیاه خوار هستند.بقیه گوشت خوار و مردار خوارند بخاطر این حرامه

استفراغتون از دهنتون‌ درنمیاد‌ مگه که مزه شو بدونین؟؟ نظرا‌ و ذائقه ها‌ متفاوته 

دوست قشنگم در مورد غذا گفتن کلام زشت مثل استفراغ اووووغ حالت تهوع حالم بهم خورد و ... ناشایست هست 

حالا اون غذا هر جی باشه مهم نیست 

ادم خیلی شیک میتونه بگه این غذا رونمیپسندم یا من از طعمش لذت نبردم 

خیلی سخت نیست کمی بیان قشنگتر 

چون اون کسی که میخوره و لذت میبره که براش فرقی نداره بیان شما ولی نزاکت شما تحت تاثیر قرار میگیره

نه بابا. گوشت گوسفند . دنبه. انواع حبوبات مثل لوبیا سفید .رشتی.قرمز.چیتی.ماش و غیره. بلغور گندم و کم ...

من مسابقه شرکت کردم همینجوری درست کردم و واقعا مزه شله مشهدی میداد خوشمزه و کشدار. یکی از داورا مشهدی بود گفت ما توی شله بادمجون میریزیم و رای نداد

الان بعد از چندسال هنوز برام سواله اخه بادمجون ندیدم و نشنیدم. شما میدونی بادمجونه قضیش چیه؟

من خودم بیسکوییت ترد رو با پنیر میخورم. داداش دیوونمم صبحونه تن ماهی میخوره 

بیسکویت با پنیر که خیلی خوش‌مزه میشه منم دوست دارم مخصوصا روش یه تیکه گوجه هم بزاری

دستمو ول نکن🤲🏻
میگو هم گیاهخوار نیست ها اونم ماهی مرده باشه میخوره نه نمیگه    

شنیدم و خوندم که میگو جزیی از ماهیان فلس دار به حساب میاد که از نظر دینی خوردن ماهیان فلس دار حلاله

ماهی های بدون فلس حرامه

آدم خیلی مذهبی ای نیستم و به حرف روحانیون کاری ندارم ولی قرآن رو کاملا قبول دارم