2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107546 بازدید | 2677 پست
مام شیربرنج با نمک. حالت غذا داره واسه ما واسه اونا که شکر فک کنم حکم دسر داره

احتمالا.البته من باعسلومرباو هم امتحان کردم وقتی فهمیدم خیلیا شیربرنج شیرین میخورن.همون نمک بهتربود

دردم از یار است و درمان نیز هم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیزایی که ما میخوریم و‌خیلیم دوس داریم آبدوغ خیار با کشمش ساقه طلایی با خرما یه اشکنه هست اینجا د ...

آش رشته رو با سرکه و شیره نخور جون من   

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
عزیزم ما شیر و برنج و گلاب و هل میزنیم توش میزاریم سرد میشه ، میشه  شبیه بستنی و بعد میخوریم. م ...

سرد؟😕مشکل دوتاشد که😅ما داغ داغ میخوریم زیره ورازیانه میزنیم بعضی وقتا.توفصل کنگرم کنگر میریزیم😋

بسته به ذائقه آدمه دیگه

دردم از یار است و درمان نیز هم
چیزایی که ما میخوریم و‌خیلیم دوس داریم آبدوغ خیار با کشمش ساقه طلایی با خرما یه اشکنه هست اینجا د ...

من بنه خوردم . اوایل اصلا دوست نداشتم ولی وقتی تو تلویزیون مستند نشون داد که چقدر مقوی . چندبار درست کردم و الان واقعا هم دوست دارم . اما شوهرم و دخترم نمیخورن دوست ندارن. ولی من عاشقش شدم 

مامان من یه بار سیب درختی را تو روغن تفت داد با نون خورد 

شوهر من هر وقت گشنش باشه و چیزی برای خوردن پیدا نکنه .سیب درختیو همینطوری میزاره لای نون گاز میزنه .بهش میگم خب نون پنیر بخور .میگه میخوام تو عذاب وجدان بگیری یه چیزی درست کنی   

ولی الکی میگه چون حتما خونه مادرش عادت داشته   

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

بریونی اصفهان اونقدر پول بدی بالای روغن و‌جگر سفید. ساندویچ ماکارانی نشاسته لای نشاسته چی میشه .

😂😂😂😂😂ولی خوشمزن بخصوص ساندویچ ماکارونی روش سس فرانسوی یا هزارجزیره هم بزنی😍😍😍😍😍

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
کته با نیمرو

خوشمزس باو

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
شوهر من هر وقت گشنش باشه و چیزی برای خوردن پیدا نکنه .سیب درختیو همینطوری میزاره لای نون گاز میزنه . ...

خخخخ نمیدونم چرا مادرم اونروز اونکارو کرد . برگه زردالوی خیس شده رو میکرد تفت میداد غذای کرمانشاهیهفک کنم هوس اونو کرده بود برگه نداشت سیب را قربانی کرد خخخخ

https://www.aparat.com/v/o91Ad/آشپزخانه_%28به_خانه_برمی_گردیم_%29_-_سوپ_باقالی_سبز