2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107543 بازدید | 2677 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غذای عجیبم این بود 

قرمه سبزی که توش برنج ریخته بودن کمی 

با برنج پخته گزاشتن بخوریم من بدم اومد 

در این دنیا "همه مستاجریم "و باید همه چیز را به صاحب خانه پس دهیم !! "مستاجر خوبی برای خدا باشیم "
درسته همون آش بهش میگیم آش گندم یا آش حسین  پر انگور هم بله واسه دلمه پرسیدم .. دستش درد نکنه ...

هروقت گیرم اومد پر دلمه واست میفرستم عزیزم 😍

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍
بچه ها من تو  دوغ یا ماست  تلیت میزارم میخورم

بابابزرگه من شیروماست رو تیلیت میکنه میخوره منم ی بار امتحان کردم بدک نبود ولی خوبم نبود

همیشه لبخند بزن  اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی  برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی  
لتیروک یه نون هست که توی روغن سرخ میشه و ما برای خیرات امواتمون میدیم اکثرا دوست دارن  آش گندم ...

مررسی از توضیحات عزیزم پر انگور برام بیشتر سوال بود که فهمیدم برگ مو هست😍😍😍😊😊😊

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
نه ما از بدو تولد همینجوری میخوریم اولین بار امسال با شکر خوردم اصلا نپسندیدم یعنی شما هیچوقت به ب ...

بله عزیزم به برنج میزنیم ،اما به شیر برنج هرگز 

فکر کن دو تا مزه شیرین را بیای نمک بزنی

مثل این میمونه رو خامه نمک بزنی

البته به مزاج تون احترام میذارم

⚘تونستم کمکی به شما دوست عزیز کنم ' !!یه فاتحه برا پدر مهربونم بخونید .....⚘بدترین روز شهریور۹۹👌🌺
بابابزرگه من شیروماست رو تیلیت میکنه میخوره منم ی بار امتحان کردم بدک نبود ولی خوبم نبود

بهش میگن گورَ ماست بابای منم میخوره خیلی دوست داره

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂