2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107546 بازدید | 2677 پست
خانمه اصفهانی بود دسر خورشت ماست درست کرده بود  آقاها انتظار نداشت خورشت ماست به عنوان دسرررر ...

بابا کلا اشتباه تعریف کردی که دعوا بین اون خانوم اصفهانی و پوران خانوم بود که ته چین خودش هم سوخت 

اسم اقاهه آقا رضا بود اصلا تو دعوا نبود  

یک بوسه برای قلبم یک بوسه برای تو یک گلبرگ با عطر شعرم همراه نامه های تو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته با نظرت موافقم ولی هر نکته مکانی درسته😄😘😘

بله میدونم محاوره ای نوشتم نقطه وگرنه اصلش نکته است 😉

مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش   خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦
هرسخن جایی و هرنکته مکانی دارد😐

آفرین ب شما ک بلدی منم محاوره ای نوشتم 😐😏

مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش   خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦

من پیاز سرخ میکنم نمک میزنم رب میزنم بعد بانون میخورم

بعضی وقتا یه دونه کره پاستوریزه راحالی میخورم

بعضی وقتا پنیرپیتزامیریزم توکاسه وباقاشق میخورم

بچه بودم روغن جامد میمالیدم به نون میخوردم

یا گردوونبات واسیاب میکردم میخوردم

فک کنم نون وقند هم خورده باشم

کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙
قضیه اش چیه پریروز حلیم پختم شوهرم شکر ریخت توش خورد باورم نمیشداینجوری بودم😷😷😷

😂😂😂منم بار اول که شنیدم حلیم باشکرهم خورده میسه خیلی تعجب کردم. بدتر از اون فهمیدم شیر بانمک خورده میشه. آخه توی تمام عمرم هرچیزی که باشیر درست میشه رو دیدم باشکر قاطی کردن.آخه شیر برنج ما باگلاب قاطی میشه و مزه ی بستنی میگیره اونوقت چطور میشه بانمک خوردش. البته اینم متوجه شدم که شیربرنج شور گلاب نداره. ولی خب هرکی یک صلیقه ای داره. برامنم اولش غیرقابل باور بود. فکر کردم دارن شوخی میکنن. ولی الان خیلی برام جالبه که چقدر ذائقه ها فرق داره.و اسم بعضی غذاهارو نوشتم تا برم درست کنم و امتحان کنم و کمی تنوع رو تو منوی غذایی خودمو خونوادم ایحاد کنم .