2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107546 بازدید | 2677 پست
ولی ب نظرم به ذایقه هم احترام بذاریم ، ی بار من تو خانواده همسرم پنیر با هندوانه خوردم ، اوغ زدن اطر ...

وا چه ادمهای عجیب و بی جنبه ای ان . 

تازه نون پنیر هندونه که خوبه 

ما بعضی شبها شام نان پنیر هندونه میخوریم خیلیم عالیه 

خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسایمون یه غذا درست میکنه فسنجون که توش بادنجان داره وسیر فراوان از همه عجیب تر اسمشو میگه دل درد ک ...

اون غذا شمالیه و اصلا فسنجون نیست.بادمجان و گوجه رو داخلش ترکیب گردو و رب انار و سیر و اینا میریزن و بقیه مواد هم روش میریزن و اسمشم دل دوکونه هست یعنی شکم پر

من‌ خورش ماست رو تو بفرماییدشام دیده‌ بودم و خیلی دلم می‌خواست امتحان کنم  خانواده شوهرمم ...

یه وقت زشت نباشه در مورد یه دسر محبوب اصفهانی اینجوری صفت میسازین؟

حالا شبیه سازی اصن نیاز نبود، میتونستین فقط بگین دوست نداشتین

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
یه سال پیش مادربزرگم شیربرنج با نمک خورد یه سال میشه ک شیربرنج نخوردم

من شیر برنج با شکر بخورم تا یه ماه هیچی نمیتونم بخورم همش این شکلیم😖کلا همه چی و با نمک میخورم ومیخورن بجز خواهرم شکر خوره 

من واسه ی صبحانه پنیر و عسل و گردو می خورم . همکارام جوری تعجب میکنن که حس میکنم خیلی عجیب غریبم . ش ...

عجیب نیس اصلا

ما صبحانه هر روزمون پنیر گردو و عسله 

گاهی اوقات کره هم روش میریزیم ‌

خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘
ما هم فقط حلیم بادنجون دوست داریم..اون حلیمی که دوستان سرش دعوا میکنن رو خییلی وقتا برامون میارن و م ...

کجایی هستید

یک بوسه برای قلبم یک بوسه برای تو یک گلبرگ با عطر شعرم همراه نامه های تو
یه وقت زشت نباشه در مورد یه دسر محبوب اصفهانی اینجوری صفت میسازین؟ حالا شبیه سازی اصن نیاز نبود، می ...

وای چقدرم خوشمزه است

بعضیا نمیفهمن چطور حرف بزنن

من کاربر قدیمی هستم بسته بودم دوباره اومدم
مامان من تيمور درست ميكنه روش شيرده ميريزه من تاحالا امتحان نكردم مادر شوهرم شيرازيه كله پاچه و سيرا ...

تیمور چیه

یک بوسه برای قلبم یک بوسه برای تو یک گلبرگ با عطر شعرم همراه نامه های تو
باباى من ماه رمضون هر چى سر سفره افطاره با هم ميخوره ديشب كتلتو گذاشت روى كيك روشم مربا ميريخت ميخور ...

عاااااشق بیانت شدم

خیلی خوبی😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

به ولله قسم باز بیاید بحث حلیم با نمک یا شکر رو راه بندازید خودمو میکشما

قضیه اش چیه پریروز حلیم پختم شوهرم شکر ریخت توش خورد باورم نمیشداینجوری بودم😷😷😷

کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙

روی شله قیمه میریزن پر رب و پر روغن و گوشت. که واقعا همون قیمه ست و بسیار هم خوشمزست. هرچیم بیشتر روش بریزن شله ی شما خوشمزه تر میشه. ولی روی حلیم یک چیزی شبیه قیمه میریزن بجای دارچین .که اصلا رب نداره روغن و دارچین و لپه ی پخته شدس اونم به مقدار خیلی کم برای تزیینش فقط 

. مثلا یک قاشق کوچیک. حلیم همیشه براصبحونه پیدا میشه .میشه بخری. ولی شله اغلب فقط تو ماه رمضونا میفروشن.منتها چون گوشت خیلی گرون شده وشله گوشت بسیار زیادی میخواد باید از جاهای خوب بخری تا وافعا مزه ی شله رو بفهمی. البته که پول خوبم باید بدی‌. محرم صفر هم که دیگه اصلی ترین نذری مشهدیا شله ست. و همه جای مشهد پیدا میشه . بیاید بخورید حالشو ببرید