2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107546 بازدید | 2677 پست
تو یه برنامه دیدم یه مرد ایتالیایی اومده ایران قورمه سبزی و کباب کوبیده خورده دوست داشته خیلی   ...

وا خخخخخ اثر مشترک ایتالیا و ایران ..ما همه چیو با پلو درس میکنیم اونا با پیتزا چ کاریه اخه پیتزا قورمه سبزی     چ دلی دارن اونایی ک میخورن من خودمم برم اونجا پیتزا کباب کوبیده نمیخورم  

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قشنگم بهتر نیست بگی من دوست نداشتم  اخه اه گفتن برازنده شما و نعمتی که من و شاید یه نفر دیگه م ...

منم میدونستم با پیاز کنارش

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته
ماهم همینجوری نیمرو میخوریم چون شمالیم وبرنج میکاریم ترجیحا همه چیو با برنج میخورن مثلا بابا مامانم ...

وااای نه املت تو آب🤢🤢🤢🤢🤢

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
خیلی خوشمزه میشه سیب زمینی آبپز وباترشی اوفففف😍

سبزی هم فراموش نشه😍😍😍😍😍😍

ولی ب نظرم به ذایقه هم احترام بذاریم ، ی بار من تو خانواده همسرم پنیر با هندوانه خوردم ، اوغ زدن اطرافیام ی بارم برا خودم میگو درست کرده بودم سر زده اومدن خونم دباره جلو روم اوغ زدن، ک خیلی ناراحت شدم گفتم چون شما ندیدید ، نخوردید دلیل نداره با این ادا ها بی فرهنگی خودتونو ثابت کنید، واسه همین اگه از چیزی خوشم نیاد حالمم بد کنه اصلا ب روی خودم نمیارم جلوی طرفم،

ولی ب نظرم به ذایقه هم احترام بذاریم ، ی بار من تو خانواده همسرم پنیر با هندوانه خوردم ، اوغ زدن اطر ...

دیگه اونا زیادی ادا درآوردن خدایی