2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107546 بازدید | 2677 پست
لوبیا داشت !!!! عطر قرمه سبزی داشت !  با کرفس! ببین چی بود  ک من فقط آب خورشت رو   ...

شما بنظرم سلیقتون عجیبه خوب خورشت کرفس طرز پختش عین همون قورمه سبزیه فقط بجای سبزی قورمه کرفس میریزن 

تازه بعضیام همزمان هم کرفس هم سبزی قورمه میریزن من همیشه اونجور درست میکنم عیچوقتم حالم بهم نخورده 

با عشق👆

با خدا باش پادشاهی کن👑👑👑بی خدا باش هر چه خواهی کن
تا حالا ازین زاویه به شیربرنج نگا نکردم😅

آره واقعا😂😂😂😂😂

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پفک رو با نون خوردین؟من خوردم خوشمزه میشه.دختر داییم ماست رو میریزه تو چایی شیرین میخوره.😱 وااای ا ...

خخخخ یاد خودم افتادم تخمه میزاشتم تو نون میخوردم بچگیام

دلمه سیرابی که خوشمزس.مامانم درست میکرد قبلن.همون سیرابیه موادشو میریختیم تو بشقاب میخوردیم سیرابیشو ...

همون مواد دلمه وسط سیرابی و پیچیدن سیرابی جالب و عجیب بود

ما یه همسایه داشتیم ایشون  هم شیربرنج با شکر درست می کردن ،هم با نمک ،ولی دیگه اونیکه با نمک در ...

نمیدونم حتما خوبه که اینهمه آدم دارن میخورن. البته من خیلی اهل شیربرنج نیستم اغلب ماه رمضونا درست میکنم  بچم چون شیرین و یکم طعم بستنی داره خیلی دوست داره.کوچیکتر بود میگفتم اینا بستنی برنجیه بخور 😅. 

نگاهت عاشقانه باشه این نکات ظریف رو در شیربرنج میبینی😉😉😆😆😆

😍😍😍😍😍😍😍 واقعا امان از عاشقی

نمیدونم حتما خوبه که اینهمه آدم دارن میخورن. البته من خیلی اهل شیربرنج نیستم اغلب ماه رمضونا درست می ...

ای جوووونم بستنی برنجی😂😂😂😍😍😍

شیر برنج با فلفل خوبه😅😅😅😅

هیچ وقت فکر نمیکردم شیربرنج اینقدر محبوب باشه

کرفس می ریزیم  ولی دیگه خداییش لوبیا رو کجای دلم بذارم؟! سبزی قرمه رو  چی کار کنم وسط کرف ...

من تو دانشگاه فردوسی مشهد درس خوندم . چند سال پیاپی سلف اون دانشگاه ،بین دانشگاه های دولتی کشور اول شد . از نظر کیفیت و تنوع و فلان .

خورشت کرفسی که اونجا برای چند هزار دانشجو توی چند تا سلف دخترا و پسرا سرو میشد  اینا رو داشت :

لوبیای قرمه سبزی( قرمز)

گوشت 

کرفس

و سبزی های معطر کمی.

یعنی از دید من که مامانم و اطرافیان هیچ گاه خورشت کرفس درست نمیکنن، خورشت کرفس همون قرمه سبزی هست که به جای سبزی معمول، کرفس داره 🤔🤔🤔

من جای دیگه هم خورشت کرفس نخوردم ببینم چیه. ولی تجربه م از خورشت کرفس دانشگاه این بود 

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
نمیدونم حتما خوبه که اینهمه آدم دارن میخورن. البته من خیلی اهل شیربرنج نیستم اغلب ماه رمضونا درست می ...

برا بچت درست کن خیلی خوبه من پسرم شیر نمیخوره ولی شیربرنج خیلی دوس داره