2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107546 بازدید | 2677 پست
ای وای  . مامان منم باشکر میخوره

توروخدا بگین این شیر برنج شما چطوری درست میشه که بانمک میخورین.  خب شیر پس براچی میریزین. من شیر شور نخوردم تا حالا. یکی به من یاد بده برم درست کنم  در بیام ازین جهل.شاید خوشمزه بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی فقط عدس و چغندر و سبزی دیدم 😁 بسیار هم ابکیه خودشون با کاسه سر میکشن

شولیش شولی نبوده اگر خیلی ابکی بوده

البته که اون شولی عدس بوده شولی باقلا داریم شولی شلغم داریم و....

من عاشقشم معمولا هم با سرکه یا ابغوره یا بعضیا با شکر میخورن😍

خووووشبختی یعنی خدا هوای دلمو داره😍
لوبیا داشت !!!! عطر قرمه سبزی داشت !  با کرفس! ببین چی بود  ک من فقط آب خورشت رو   ...

شما تو خورشت کرفس چی میریزین؟ جدی سوال دارم سرچ هم کردم هرکی یه دستوری میده دیدم شما حساسی گفتم بپرسم حتما میدونی خورشت کرفس در اصل موادش چیه؟ من فک میکردم شبیه قورمه سبزیه 

وای وای آش شولی یزد خیلی بدمزه س 6 ساله یزدم تا حالا نتونستم باهاس ارتباط برقرار کنم😖😖😖😖

یکی خوب بپزه عالیه ما خودمون که درست کنیم خیلی شل درست نمیکنیم من خودم یزدیم شولی که خیلی شل باشه ندوست 

وای چقدر خوردنی های عجیب غریب دیدم تو این تاپیک عجیب ترین چیزی که میخورم از نظر بقیه پفک و میزارم لای بربری میخورم برای صبحانه

عموم هم سیب می ریزه تو ماست میخوره🤦‍♀️

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
شما تو خورشت کرفس چی میریزین؟ جدی سوال دارم سرچ هم کردم هرکی یه دستوری میده دیدم شما حساسی گفتم بپرس ...

کرفس می ریزیم  ولی دیگه خداییش لوبیا رو کجای دلم بذارم؟!

سبزی قرمه رو  چی کار کنم وسط کرفس؟؟🤦🏻‍♀️

حالا لوبیاش ب کنار .... با طعم ناخوشایندش  چی کار کنم ؟! 🙈

( البته اینم بگم ک دروغ نگفته باشم ؛ چند سال قبل خوردم و خیلی محتویات ش تو ذهنم نمونده)

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
شما تو خورشت کرفس چی میریزین؟ جدی سوال دارم سرچ هم کردم هرکی یه دستوری میده دیدم شما حساسی گفتم بپرس ...

ما توی خورشت کرفس

اول پیاز داغ بعد گوشت بعد کرفس کمی سرخ شده بعد سبزی خود کرفس یکم هم سبزی قرمه سبزی و اخر کار هم نعنا داغ و ترشیش هم ابغوره

خورشت کرفس ما اینجوریه لوبیا هم نداره

اره گفتم که  رب نداره و با دارچین روغن و لپه داره. من خودم مشهدیم گلم. و عاشق حلیم و شله 😋😋😋

بله عزیزم ولی من در جواب لیمونعناع پاسخ دادم،فکرکنم اشتباهی فکرکردیدبه شماجوابدادم  

کرفس می ریزیم  ولی دیگه خداییش لوبیا رو کجای دلم بذارم؟! سبزی قرمه رو  چی کار کنم وسط کرف ...

من تو خورشت کرفس لوبیا نمیریزم. ولی تو قورمه سبزی کمی کرفس میریزم. واصلا هم مخالف هم نیستن و برعکس خیلیم خوشمزه تر میشه