2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107546 بازدید | 2677 پست
کرفس می ریزیم  ولی دیگه خداییش لوبیا رو کجای دلم بذارم؟! سبزی قرمه رو  چی کار کنم وسط کرف ...

یعنی فقط گوشت و کرفس داره و تامام؟ چه جالب

حالا من چون دستورشو نمیدونستم یه بار پختم شنیده بودم شبیه قورمه سبزیه. قورمه سبزی پختم کرفسم ریختم توش 😁😁😁 بد نشده بود یعنی تغییری تو مزه قورمه سبزی ایجاد نکرده بود اصلا فقط همون کرفسش که میومد زیر دندون جالب بود میجویدم صدا میداد😁😜 حس بدی نداشت بازم 😉

توروخدا بگین این شیر برنج شما چطوری درست میشه که بانمک میخورین.  خب شیر پس براچی میریزین. من شی ...

من که تاحالا درس نکردم ولی مامانم زیاد درست میکرد 

برنج از شب قبل خیس میکرد یه کوچولو نمک میزد 

بعد میزاشت رو گاز با آب بجوشه یکم آبش میموند شیر میریخت وقت کامل مغز پخت میشد گلاب شکر میریخت وقتی جا میفتاد خاموش میکرد 

میتونیم ازم اول باشیر بزاری بجوشه 2پیمانه برنج 1پیمانه شکر میخاد 4پیمانه شیر اگر خاستی بدونه آب فقط باشیر بجوشه دوسه لیتر شیر میخاد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من عسل و با ماست می خوره،مربارو هم با پنیر می خوره ،خودم توی سوپ ماست میزنم 

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤
من که تاحالا درس نکردم ولی مامانم زیاد درست میکرد  برنج از شب قبل خیس میکرد یه کوچولو نمک میزد ...

اره اینکه همون شیربرنج ماست که باشکر میپزن ما گلابم آخر کار میریزیم .من بانمکشو پرسیدم چطوریه

من تو خورشت کرفس لوبیا نمیریزم. ولی تو قورمه سبزی کمی کرفس میریزم. واصلا هم مخالف هم نیستن و برعکس خ ...

ذائقه ها متفاوت  دوستم 🤗

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
ما توی خورشت کرفس اول پیاز داغ بعد گوشت بعد کرفس کمی سرخ شده بعد سبزی خود کرفس یکم هم سبزی قرمه سبز ...

جالب نعنا داغو نمیدونستم یه بار تست میکنم. یعنی مثلا مثل آش کشک اینجام آخرش نعنا داغ میریزین توش؟؟

ما توی خورشت کرفس اول پیاز داغ بعد گوشت بعد کرفس کمی سرخ شده بعد سبزی خود کرفس یکم هم سبزی قرمه سبز ...

ما توی خورشت کرفس فقط نعناع با جعفری میریزیم سبزی دیگه ای اضافه نمی کنیم

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤
توروخدا بگین این شیر برنج شما چطوری درست میشه که بانمک میخورین.  خب شیر پس براچی میریزین. من شی ...

آهافکر کردم شیرین میگی ...

خب شور فقط شکر نمیزنی ...دیگه هرکس یه سلیقه ای داره من کلا شیر برنج دوس ندارم زیاد

یعنی فقط گوشت و کرفس داره و تامام؟ چه جالب حالا من چون دستورشو نمیدونستم یه بار پختم شنیده بودم شبی ...

انقد با نمک توضیح دادی برام  ک  خوشم اومد 😄😄

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
من خودم خرچنگ خوردم تاحالا ولی مامان و بابام اینقدچندششون شد ک اصلن نگاش نکردن... یه داداش دارم رو ...

وای چجور خوردی؟من فکر میکنم مواد بدن خرچنگ عین سوسکه اووووق

با خدا باش پادشاهی کن👑👑👑بی خدا باش هر چه خواهی کن
وای پس با چی؟فسنجون فقط با نمک میشه

رب داره دیگه. نمک نمیخاد. تازه یکم شکر هم میریزیم

فرشته مامان بی صبرانه منتظرتم😍دلم اغوشتو میخواد همه وجودم😍😍😍❤️💖😘سزارین هستم دو هفته تیکرو زدم جلو 
اره اینکه همون شیربرنج ماست که باشکر میپزن ما گلابم آخر کار میریزیم .من بانمکشو پرسیدم چطوریه

ما یه همسایه داشتیم ایشون  هم شیربرنج با شکر درست می کردن ،هم با نمک ،ولی دیگه اونیکه با نمک درست میشد بهش نمی گفتن شیر برنج بهش می گفتن آش برنج بد مزه هم نیس اتفاقا جالب میشه طعمش ولی از شیر برنج آبکی تر هستش  ،طرز پختشم دقیقا مثل شیربرنجه فقط گلاب و شکر نداره بجای شکرم نمک میزنن