2777
2789
عنوان

من همونم که گفتم به شوهرم گفتن بافوری عکسش رو میذارم شما نظر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 3244 بازدید | 233 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسي فرشته نازم خوشمل كه تويي خانوم😍❤️👩‍❤️‍💋‍👩

😍خیلی م  متینی❤علاوه بر خوشگلیت

خداایااا سخت  ب وجودت و پشتیباانیت نیاازمندم اگر کمکم نکنی میشکنم ... منتظر معجزه ی توهستم البته برای من معجزه براای تو ک کاری نیست"  اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم "

چه بهم نیاییین خوشبخت باشین خیلی خودت نازی شوهرت چندسالشه ؟خودت چندسالته ؟

البته ببخشید میپرسم کنجکاو شدم

یه روز میاد....یه روز خیلی قشنگ....                            یه روزی که حتی فکرشونمیکنی...                             یه روزی که همون لبخند بزرگ میشینه رو لبهات💋         اون روز دلت هم شاده،چون همون زندگی که آرزوت بوده به روزهات پاگذاشته....☺                                  فقط صبر داشته باش. میرسه اون روز...میرسه اون لبخند...                                                             حالا برای امتحان جلو آینه یه لبخندبه خودت بزن. تو لایق همه چی هستی...😍 
چه بهم نیاییین خوشبخت باشین خیلی خودت نازی شوهرت چندسالشه ؟خودت چندسالته ؟ البته ببخشید میپرسم کنجک ...

میایین منظورمه 😁😁

یه روز میاد....یه روز خیلی قشنگ....                            یه روزی که حتی فکرشونمیکنی...                             یه روزی که همون لبخند بزرگ میشینه رو لبهات💋         اون روز دلت هم شاده،چون همون زندگی که آرزوت بوده به روزهات پاگذاشته....☺                                  فقط صبر داشته باش. میرسه اون روز...میرسه اون لبخند...                                                             حالا برای امتحان جلو آینه یه لبخندبه خودت بزن. تو لایق همه چی هستی...😍 
😍خیلی م  متینی❤علاوه بر خوشگلیت

اخه مگه ميشه واسه تو نمرد با اين همه مهربوني خوش قلب ترين من😍😍😍😍😍❣️❣️❣️❣️❣️❣️👩‍❤️‍💋‍👩👩‍❤️‍💋‍👩👩‍❤️‍💋‍👩👩‍❤️‍💋‍👩👩‍❤️‍💋‍👩👩‍❤️‍💋‍👩👩‍❤️‍💋‍👩🙈🙈🙈🙈🙈🙈

اتفاقا من بر عکسم😂😂 میترسم ببرنش😂😂😂

الکی نمیره که 😂😂😂