دوستان من میخواستم عکس همسرم رو بذارم بقیه گفتن یه تاپیک دیگه بزن تاپیک رو زدم عکس همسرم رو میذارم بعد که نظر دادن تاپیک رو بترکونین ممنون ..
نظر واقعی بدین لطفا البته بازم میگم هیچی نمیکشه و من مطمئنم .....
یه روز میاد....یه روز خیلی قشنگ.... یه روزی که حتی فکرشونمیکنی... یه روزی که همون لبخند بزرگ میشینه رو لبهات💋 اون روز دلت هم شاده،چون همون زندگی که آرزوت بوده به روزهات پاگذاشته....☺ فقط صبر داشته باش. میرسه اون روز...میرسه اون لبخند... حالا برای امتحان جلو آینه یه لبخندبه خودت بزن. تو لایق همه چی هستی...😍
یه روز میاد....یه روز خیلی قشنگ.... یه روزی که حتی فکرشونمیکنی... یه روزی که همون لبخند بزرگ میشینه رو لبهات💋 اون روز دلت هم شاده،چون همون زندگی که آرزوت بوده به روزهات پاگذاشته....☺ فقط صبر داشته باش. میرسه اون روز...میرسه اون لبخند... حالا برای امتحان جلو آینه یه لبخندبه خودت بزن. تو لایق همه چی هستی...😍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خوب ک باشی همه رو خوب میبینی ... گرد غم رو دل پاک و مهربونت نشینه هرگز....
خیلی ماهی بخداا
❤ .... انچه خوباان همه داارند توتنهااا داری
خداایااا سخت ب وجودت و پشتیباانیت نیاازمندم اگر کمکم نکنی میشکنم ... منتظر معجزه ی توهستم البته برای من معجزه براای تو ک کاری نیست" اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم "
کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».