2777
2789
عنوان

من همونم که گفتم به شوهرم گفتن بافوری عکسش رو میذارم شما نظر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 3244 بازدید | 233 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲۳،۲۴😁

خخخخ ولی اینجوری بهتره بیشتر همسن میایم 😂😂😂

یه روز میاد....یه روز خیلی قشنگ....                            یه روزی که حتی فکرشونمیکنی...                             یه روزی که همون لبخند بزرگ میشینه رو لبهات💋         اون روز دلت هم شاده،چون همون زندگی که آرزوت بوده به روزهات پاگذاشته....☺                                  فقط صبر داشته باش. میرسه اون روز...میرسه اون لبخند...                                                             حالا برای امتحان جلو آینه یه لبخندبه خودت بزن. تو لایق همه چی هستی...😍 

از مردمک چشم میشه به اعتیاد پی برد البته نه همیشه .

مردمک چشم  تنگ میشه .مثل کسی که تو نور مستقیمه

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

چه هنه شوهرا به چشم بردارری خوبن 😄😄😄

یه روز میاد....یه روز خیلی قشنگ....                            یه روزی که حتی فکرشونمیکنی...                             یه روزی که همون لبخند بزرگ میشینه رو لبهات💋         اون روز دلت هم شاده،چون همون زندگی که آرزوت بوده به روزهات پاگذاشته....☺                                  فقط صبر داشته باش. میرسه اون روز...میرسه اون لبخند...                                                             حالا برای امتحان جلو آینه یه لبخندبه خودت بزن. تو لایق همه چی هستی...😍 
ديدي منو عشق جانم!؟

اره خوشگل خانوممم ...توی تاپیک دیدمت  خیلی ناااز و ملوسی😍😍

خداایااا سخت  ب وجودت و پشتیباانیت نیاازمندم اگر کمکم نکنی میشکنم ... منتظر معجزه ی توهستم البته برای من معجزه براای تو ک کاری نیست"  اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم "
ولی دمتون گرم خیلی راحت عکس شوهرتون رو میزارید😃👍 من میترسم بزارم😐 همیشه هم هر کی می‌خواد میرم یه ...

اخه چرا ؟عکس خودم اره نمیدم ولی همسرم که مشکلی نیست 😂😂😂