2777
2789
منم شوهرم خیلی تو خونه کار میکنه ظرف میشوره غذا درست میکنه جارو می کشه حتی دخترم و دستشویی میبره اما ...

ای بابا! اینجوریشو ندیده بودم. ایشالله اونجوری نمی‌شه پسرت   

من مونی هستم که از سال ۸۹ در سایت فعال هستم. یک مدت خودم داوطلبانه به سایت نیومد و وقتی دوباره برگشتم تا در تاپیک‌های قدیمی به خصوص تاپیک خشونت علیه خانوم‌ها فعال باشم، با وضع نابسامان سایت رو به رو شدم. حدود شش ماه پیش بود. داشتم داخل پیام خصوصی با نی نی یار در خصوص مشکلات سایت چت می‌کردم که ایشون «به هوس نیمه شبی» فقط چون قدرت در دستش بود و نباید جایی جواب پس می‌داد وسط صحبت‌های خصوصی بی هیچ اخطار و حرفی من را قطع دسترسی کرد. اکانتی هفت هشت ساله را قطع کرد که باهاش سال‌ها با علاقه در سایتی که دوستش داشتم و بهش اعتقاد داشتم وقت گذاشته بودم! من موندم و این سوال: «واقعا این بود آرمان‌های نی نی سایت؟»

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر کنم منو شما دقیقا مشکلمون با مادر شوهر یکیه دقیقا موافقم مادر شوهر من با شوهرش زیاد خوب نیست ...

دور و برم خیلی این مشکلو  دیدم. اکثرا مشکلات عروس و مادر شوهر از این مورداست.. زنای ایرانی خیلی این اشتباهو می‌کنند. می‌بینند زندگی مشترک خرابه پناه می‌برن به بچه‌ها و به طور طبیعی به پسرها وابسته می‌شن. 

الان به مادرها توی سایت بگو عزیزان خودتونو در مادری خلاصه نکنید. بچه به سنی رسید که نیاز شدید نداشت برای خودتون دنبال هنری، کاری، تحصیلی یه چیزی برید که برای خودتون باشه. هیچ کس گوش نمی‌ده! همه فکر می‌کنند که مادر کردن یعنی خودت را وقف بچه کنی. ولی بچه که مستقل می‌شه و می‌ره هویت اشون می‌ره زیر سوال و برای همین شروع می‌کنند به وصل کردن خودشون به زندگی بچه‌شون. یکی با محبت بیش از حد که بعد هم دنبالش دخالت و نظر دادن می‌یاره. یکی یا دعوا و ایجاد عذاب وجدان در بچه. فقط هم مخصوص مادر شوهر نیست. مادرزن‌ها هم این کارو زیاد می‌کنند. ولی توی این سایت زیاد حرفش نیست (اگرچه گاهی هست). 

خلاصه پای درد و دل تک تک این مادر شوهرهای دیو صفت بشینی می‌بینی می‌خوان بهترین باشند. به نظر خودشون بهترین هستند. ولی از اول غلط زندگی کردند که آخرش این شده.

من مونی هستم که از سال ۸۹ در سایت فعال هستم. یک مدت خودم داوطلبانه به سایت نیومد و وقتی دوباره برگشتم تا در تاپیک‌های قدیمی به خصوص تاپیک خشونت علیه خانوم‌ها فعال باشم، با وضع نابسامان سایت رو به رو شدم. حدود شش ماه پیش بود. داشتم داخل پیام خصوصی با نی نی یار در خصوص مشکلات سایت چت می‌کردم که ایشون «به هوس نیمه شبی» فقط چون قدرت در دستش بود و نباید جایی جواب پس می‌داد وسط صحبت‌های خصوصی بی هیچ اخطار و حرفی من را قطع دسترسی کرد. اکانتی هفت هشت ساله را قطع کرد که باهاش سال‌ها با علاقه در سایتی که دوستش داشتم و بهش اعتقاد داشتم وقت گذاشته بودم! من موندم و این سوال: «واقعا این بود آرمان‌های نی نی سایت؟»
قربونت عزیزم   یه زن ذلیلی بشه تازه میگفت زنم براتون نمیتونه غذا بپزه خسته میشه بخدا یه مدت ...

جاااان  منم یه کم بهم برخورد همش خودمو دلداری میدادم می گفتم از رو بچگی یه.حرفی زده  

کم شنوا هستم و از سمعک استفاده می کنم .وقتی با کسی حرف میزنم طرف مقابل به جای اینکه به من نگاه کنه به گوشم نگاه میکنه و همین امر باعث شده دیگه نخوام با کسی ارتباط برقرار کنم.خواستم بگم لطفاً مراقب نگاه هایتان باشید.کم شنوایان و ناشنوایان خجالت میکشند.
پس عمه نمیشی نه؟خوشا به سعادتت

ولی خیلی دوست دارم عمه شم 😒

چه زیبا گفت دکتر الهه قمشه ای.وقتی دعا میکنی ، دعای تو از این جهان خارج میشود و به جایی میرود که هیچ زمانی نیست.دعایت به قبل از پیدایش عالم میرود. دعایت به آنجایی میرود که تقدیرا را می نویسند و تقدیر نویس مهربان عالم تقدیرت را با توجه به دعایت مینویسد🌟
عجبا دوست داری فحش بخوری😨

از این لحاظ که نه 😅ولی حس میکنم بچه برادر خیلی شیرینه اصلا یه حس مالکیت داری بهش😍

چه زیبا گفت دکتر الهه قمشه ای.وقتی دعا میکنی ، دعای تو از این جهان خارج میشود و به جایی میرود که هیچ زمانی نیست.دعایت به قبل از پیدایش عالم میرود. دعایت به آنجایی میرود که تقدیرا را می نویسند و تقدیر نویس مهربان عالم تقدیرت را با توجه به دعایت مینویسد🌟
به به چه پسری یه دخترپنج ساله دارم شما عروس نمیخواین

چرا عزیزم از خدامه .پسرم بهم میگه مامان تا حالا واسم دختر در نظر نگرفتی؟  بخدا چشام چهار تا شده بود بهش میگم این حرفا زوده هنوز بیست سال دیگه وقت داری میگه نه بیست سال دیگه دیگه میشم بیست و نه ساله .میگه پس چرا بابا 22 سالگی ازدواج کرد؟بخدا دهنم باز مونده بود  .

کم شنوا هستم و از سمعک استفاده می کنم .وقتی با کسی حرف میزنم طرف مقابل به جای اینکه به من نگاه کنه به گوشم نگاه میکنه و همین امر باعث شده دیگه نخوام با کسی ارتباط برقرار کنم.خواستم بگم لطفاً مراقب نگاه هایتان باشید.کم شنوایان و ناشنوایان خجالت میکشند.
از الان حسودی نکن خانوم😀

دست خودم نیست ولی باشه سعی میکنم