یه مادرشوهرخوب چون پسرمودوس دارم بخاطرپسرم عاشق عروسمم میشم چون اگه من باعروسم بدباشم مثل خودم حرص منوسرپسرم خالی میکنه درنتیجه بایدخوب باشم تاپسرمم بتونه زندگی آرومی داشته باشه😀😀😀پس ایول بخودم
ما خونمون دو طبقس طبقه پایین برای آینده پسرم یه روز بهش گفتم فرشامو میارم پایین با زنت میشوریم به ش ...
الهی بگردم خدا براتون ببخشه . کلی خندیدم
کم شنوا هستم و از سمعک استفاده می کنم .وقتی با کسی حرف میزنم طرف مقابل به جای اینکه به من نگاه کنه به گوشم نگاه میکنه و همین امر باعث شده دیگه نخوام با کسی ارتباط برقرار کنم.خواستم بگم لطفاً مراقب نگاه هایتان باشید.کم شنوایان و ناشنوایان خجالت میکشند.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دوس ندارم .پسرم نه سالشه امروز میگفت مامان من زن بگیرم واسش ظرف میشورم.من دلم یه جوری شد دوس ن ...
چرا دوست نداری پسرت ظرف بشوره؟ خودش توش غذا خورده. تازه از الان که باید یادش بدی توی خونه کار کنه. مادر شوهر من کلی به پسر ها و دخترهاش کار خونه یاد داده. همیشه دعاش میکنم اینقدر فهمیده است.
من مونی هستم که از سال ۸۹ در سایت فعال هستم. یک مدت خودم داوطلبانه به سایت نیومد و وقتی دوباره برگشتم تا در تاپیکهای قدیمی به خصوص تاپیک خشونت علیه خانومها فعال باشم، با وضع نابسامان سایت رو به رو شدم. حدود شش ماه پیش بود. داشتم داخل پیام خصوصی با نی نی یار در خصوص مشکلات سایت چت میکردم که ایشون «به هوس نیمه شبی» فقط چون قدرت در دستش بود و نباید جایی جواب پس میداد وسط صحبتهای خصوصی بی هیچ اخطار و حرفی من را قطع دسترسی کرد. اکانتی هفت هشت ساله را قطع کرد که باهاش سالها با علاقه در سایتی که دوستش داشتم و بهش اعتقاد داشتم وقت گذاشته بودم! من موندم و این سوال: «واقعا این بود آرمانهای نی نی سایت؟»
مادر شوهر منم قبل اینکه عروس دار بشه میگفته میخوام بهترین مادر شوهر بشم، ولی از نظر هیشکی، نه من نه ...
همه اش از وابستگی بیش از حد به فرزند، نداشتن رابطهی خوب با همسر و جایگزینی پسر به جای همسر، و خلاصه کردن زندگی در مادریست. و گرنه همه به نظر خودشون بهترین مادر شوهرن
من مونی هستم که از سال ۸۹ در سایت فعال هستم. یک مدت خودم داوطلبانه به سایت نیومد و وقتی دوباره برگشتم تا در تاپیکهای قدیمی به خصوص تاپیک خشونت علیه خانومها فعال باشم، با وضع نابسامان سایت رو به رو شدم. حدود شش ماه پیش بود. داشتم داخل پیام خصوصی با نی نی یار در خصوص مشکلات سایت چت میکردم که ایشون «به هوس نیمه شبی» فقط چون قدرت در دستش بود و نباید جایی جواب پس میداد وسط صحبتهای خصوصی بی هیچ اخطار و حرفی من را قطع دسترسی کرد. اکانتی هفت هشت ساله را قطع کرد که باهاش سالها با علاقه در سایتی که دوستش داشتم و بهش اعتقاد داشتم وقت گذاشته بودم! من موندم و این سوال: «واقعا این بود آرمانهای نی نی سایت؟»
من که خواهر شوهر نمیشم یه خورده عروس رو اذیت کنم ببینم چه مزه ای داره 😅ولی مادر شوهر که بشم حسابی تلافی میکنم😄
چه زیبا گفت دکتر الهه قمشه ای.وقتی دعا میکنی ، دعای تو از این جهان خارج میشود و به جایی میرود که هیچ زمانی نیست.دعایت به قبل از پیدایش عالم میرود. دعایت به آنجایی میرود که تقدیرا را می نویسند و تقدیر نویس مهربان عالم تقدیرت را با توجه به دعایت مینویسد🌟
چرا دوست نداری پسرت ظرف بشوره؟ خودش توش غذا خورده. تازه از الان که باید یادش بدی توی خونه کار کنه. م ...
منم شوهرم خیلی تو خونه کار میکنه ظرف میشوره غذا درست میکنه جارو می کشه حتی دخترم و دستشویی میبره اما من دوس ندارم چون تو همه ی کارا دخالت میکنه موقعی که مهمون دارم و میخوام غذا درست کنم بالا سرم وایمیسته میگه اینجوری که من میگم درست کن.واسه همین میترسم پسرم مثل باباش بشه
کم شنوا هستم و از سمعک استفاده می کنم .وقتی با کسی حرف میزنم طرف مقابل به جای اینکه به من نگاه کنه به گوشم نگاه میکنه و همین امر باعث شده دیگه نخوام با کسی ارتباط برقرار کنم.خواستم بگم لطفاً مراقب نگاه هایتان باشید.کم شنوایان و ناشنوایان خجالت میکشند.